2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem kell kihozni semmiből, hogy hülye, egyszerűen az arcára van írva. Dembélében sajnos egy fellettébb primitív életformát láthatunk. Veled megesett már pl., hogy láttál róla egy fotót/videót, és láttad a szemeiben bárminemű értelem csillogását? Velem még sosem.johdepp írta: ↑2021.12.04. 12:55:30Nem kötekedésből, de azért ez megint olyan eset, hogy Dembélé szemében a szálkát is, máséban a gerendát sem... Egy kicsit túl van reagálva ez a hírfoszlány.
Valakinek érkeznie kell utolsónak, nem érkezhet mindenki elsőnek. (Más kérdés, hogy a hírek alapján sokszor Dembélé az utolsó érkező, igaz.)
Másrészt meg Pedri estéje volt, az ő bulija volt, lehet, ő ment oda egy órával korábban a megbeszéltnél.
Szóval ja, itt idegrohamot kapnak egyesek, mert "Dembélé megint késett még a vacsoráról is", meg hasonlók. Kezd kicsit uncsi lenni, hogy szó szerint mindenből azt kell kihozni, hogy mekkora balfék, meg nulla agyú.
én meg arra(lehet, hogy ez sem ide való?) hogy egy ilyen - nyilvánvalóan öntörvényű - fickóra a sport projektje pilléreként tekint Xavi hozzá téve persze az itteni múltját is. hát nem tudom....Titinho írta: ↑2021.12.02. 11:09:22The whole Barça squad reunited to have dinner tonight, including Xavi. Pedri paid for the dinner, as he wanted to celebrate his birthday and the Kopa award. Dembélé was the last player to arrive, an hour after Pedri.
— @mundodeportivo
Nem tudtam hová tegyem, ha nem baj ide szúrtam be.![]()
Tegnap este Xavi hívta össze a csapatot az edzés után, hogy Pedri születésnapját és a Kopa díj győzelmét ünnepeljék. De Pedri fizette a számlát.![]()
Örülök az ilyeneknek, Xavi nagyobb hangsúlyt fektet a csapategységre is, több alkalommal fog összehívni ilyen vacsorákat, ha pl. valakinek születésnapja is van.
Az utolsó kiemelt mondatra azért felhívnám a figyelmet...![]()
![]()
Nem csodálom. Tegnap derült ki, hogy Pedri végül majd csak 2022-ben játszhat legközelebb. Gratula Koemannak is ehhez.Chino írta: ↑2021.11.25. 22:46:45Lluís Tilt a Barca orvosi stábjának vezetőjét kirúgták a folyamatos rásérülések miatt, Fati volt az utolsó csepp.. A B-csapat orvosi vezetője fog dolgozni, amig Ricard Prunát ide nem tudják hozni. Nem akarja a szerződését felbontani, télen viszont érkezhetne. Elég jó nevű orvos én nagyon örülnék neki.
Pruna doki volt már Rijkaard alatt is nem? Vagy valahogy abban az időben, ha jól emlékszem.Chino írta: ↑2021.11.25. 22:46:45Lluís Tilt a Barca orvosi stábjának vezetőjét kirúgták a folyamatos rásérülések miatt, Fati volt az utolsó csepp.. A B-csapat orvosi vezetője fog dolgozni, amig Ricard Prunát ide nem tudják hozni. Nem akarja a szerződését felbontani, télen viszont érkezhetne. Elég jó nevű orvos én nagyon örülnék neki.
Az a poén Griezmann-nak pontosan ugyanez volt a dolga tavaly és pont ugyanennyit tett hozzá csak ő legalább gyorsabb volt és technikásabb xd
Erről volt szó tegnap. A klub hivatalosan tagadja egyenlőre.Deluigi írta: ↑2021.09.29. 11:04:16https://index.hu/sport/futball/2021/09/ ... iard-euro/
ez jo kis megoldas volna, ha igaz lenne...
, De Jong, Braitwaithe, Maximum a használható szűkült négyre. De Griezmann is az utóbbi halmazt erősítené, illetve ott van még Yusuf is aki azért nagy talány,. Ha kicsit megszorongatja Dembélét vagy stabil csere szintet megüti már lesznek ott öten, szóval van még ott ember.Barcaforever írta: ↑2021.08.29. 20:06:00Ezt a túl sok emberünk van előre dolgot sztem el is engedhetjük, mert a szám 4-re szűkült, Depay, Fati, Dembele, Aguero…
Csak most olvastam a posztodat....