Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért te se hugyozd magad össze mert állítólag meg bírod csinálni ezt a cselt! Azért Remélem egyszer be is mutatodroonie írta:Bocs, de sajnos nem értelek titeket, mit vagytok elájulva ettől a köjöktől?!![]()
Annyira azért nem jó...szerintem a komolyabb védőkkel nem tudna mit kezdeni, a technikai tudásáról meg annyit, hogy ezeket a cseleket én is és sok csapattársam meg tudja csinálni! És én nem tartom magunkat nagyra, nem azért mondom, hanem mert ezt a játékost a videoból nem lehet megítélni....nem feltétlenül olyan jó.
Bocs, de nekem ez a véleményem
Írd be a metacafe-ba hogy ronaldinho joy, és akkor meglátod hogy Ronnie 5ször gyorsabban megcsinálja ugyanezt a cselt, és sokkal látványosabb!ozsimiki írta:Nagyon nagy!
Főleg a 110. másodperc környékén bemutatott CSELErengetegszer lassították is,áááá ilyet Ronaldinho-tól láttam csak,de ez a gyerek szerintem még nehezebb megoldást csinált,hisz maga mögött,a sarkával csinálta,uhhh...
Azért a mi Ronninknál nincs nagyobb![]()
Nagyon nagy!
Ez a gyerek is a Gremióban játszik
Csak nem játszik itt és már nem is fog. Bár sztem is jó játékos
Nagyon jó kis videó!Remélem jó éve lesz, bár megitélésem szerint ez sem volt rossz neki, és én legalább olyan szívesen nézek egy ambíciózus Valdest a kapuban, mint a már a világ (egyik)legjobbjának kikiálltott Buffont, bár lehet akkor sem szomorkodnék!Mr. Master írta:Na tessék, saját magam cáfolata