Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szoboszlainak szerintem nem is volt feladata az,hogy kikopje ma a tudejet.hajnesz írta: ↑2021.09.05. 20:43:49
Szoboszlai legnagyobb gondja szerintem az, hogy egy primadonna ehhez a focihoz, amit Rossi nyomatni akar. Nem fér bele, hogy egy középpályás/szélső ne köpje ki a tüdejét 90perc alatt, nála sajnos ez a helyzet. Szeme van a labdáinak, de ennyi, 1v1-ben nem nagyon tud megverni senkit sem, nem is gyors, egy ilyen játékosnak nehéz egy nem élcsapatban fociznia, ahol neki kell visszaszereznie a labdát, majd gólhelyzetet is neki kell kialakítania, mert a többiek egy szinttel lejjebb vannak.
Ezért létfontosságú Szalai a csapatban, megtartja a labdákat, amire más nem képes a csapatban.
Ami a fájó pont, hogy a védelem nagyon nem akar összeállni, ahogy a középpálya sem, de ami a nagyobb baj, a Szalai, Szoboszlai, Sallai hármas túl sok együtt a pályán, ha ezt a bekkelős focit akarjuk nyomatni.
Szoboszlai legnagyobb gondja szerintem az, hogy egy primadonna ehhez a focihoz, amit Rossi nyomatni akar. Nem fér bele, hogy egy középpályás/szélső ne köpje ki a tüdejét 90perc alatt, nála sajnos ez a helyzet. Szeme van a labdáinak, de ennyi, 1v1-ben nem nagyon tud megverni senkit sem, nem is gyors, egy ilyen játékosnak nehéz egy nem élcsapatban fociznia, ahol neki kell visszaszereznie a labdát, majd gólhelyzetet is neki kell kialakítania, mert a többiek egy szinttel lejjebb vannak.miro. írta: ↑2021.09.05. 20:21:21Igazabol Szoboszlai legnagyobb gondja ma a posztja volt.
Azzal,hogy feltolta csatarba a vedok koze,konkretan kivette teljesen a jatekbol.
El kell felejteni ezt az ot vedot ilyen Albaniak ellen.
Dibusz mondta nagyon jol most,ha oszintek vagyunk,teljesen mindegy hogy kikaptunk vagy x.
Na igy kellett volna a taktikat is osszerakni.
Ehelyett vedekezni akartak,es megint lopni valahogy egy golt.
Ezt irtam valamelyik nal,hogy ez a jatek anglia ellen meg franciak ellen tokeletes,de itt ez nagyon besz ari.
Ez, meg a dobálás tökéletesen mutatja,hogy hova tartunk azzal,hogy agyba-főbe szeretgetjük a szuper szurkolóinkat. Meg ugye mi nem térdelünk le,mert büszke nép vagyunk. Baromság, de oké. És miért kell kifütyülni?

Ezt nem hallottam, de amiről még leszokhatnának az a pohárdobálás.
Momentumunk nem volt kb. 0-3ig, kapu közelében sem jártunk. Nincs ezzel gond, egész más szintet képviselnek. Ami aggasztó, az Gulácsi formája egy ideje.
De, mi jók voltunk, azt játszottuk, amit tudunk.