Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a karantén szabályokkal volt a gond. Ha már bevezették, akkor tartsák be.mes írta: ↑2021.09.06. 08:51:18Nephulyites a javabol.... napok ota Braziliaban vannak, megkezdodik a meccs, jaj karanten, vigyuk mar haza....
Ekkora vilagi baromsagot meg nem elt meg ember....
Mas orszagok mar fejezik be ezt a bohockodast, ezek meg tobb millio ember szeme lattara csinaljak a felhajtast...
Meccs előtt napokkal ott voltak, gondolom meccs előtt minimum 1-1,5 órával a stadionban is. De meg kellett várni a mérkőzés elindítását.Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.09.05. 22:44:07Nem akarok a kákán csomót keresni, de ha az említett argentinok meccs közben a többiekkel érintkeztek, akkor nem megy mindenki karanténba?Szánalmas kategória az ami megy a világban, totálisan megbolondult mindenkinek a gondolkodása. Meccs közben jön az eü. és kiossza a karantént, ez valami kumma nagy vicc.
Nem,karanten kotelezettseguk volt,mert angliabol jottek.Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.09.05. 22:44:07Nem akarok a kákán csomót keresni, de ha az említett argentinok meccs közben a többiekkel érintkeztek, akkor nem megy mindenki karanténba?
Nem beszélve arról. hogy már két napja Braziliában voltak.Barcaforever írta: ↑2021.09.05. 21:51:10https://m.nemzetisport.hu/minden_mas_fo ... eo-2848257
Milyen világ jött el, hihetetlen. A meccs 5. percében akarnak karanténba rakni játékosokat? Értem én az okot, de alapból be se kellett volna hívni őket.
Fu valami szornyu.. Oke,hogy fizikalisan kicsit erosebb liga,de ez hogy valaki kettoszor er a labdaba azt agyonrugjak..csababarca írta: ↑2021.08.29. 22:52:44
Hát ezek ilyenek:D
Hiába gyenge a bajnokság, fizikális, Messi sem fog itt fickándozni.
PSG is akkor tudott helyzetet kialakítani ha kicsit fellazult a reims védekezése, amúgy semmi.
Ez a psg egy fazonnélküli csapat volt mindig is, kíváncsi vagyok hogy sikerül e rendes csapatot összerakniuk idén.
Messi meg nem fog itt olyan számokat hozni mint spanyolban, ez tuti.
Hát ezek ilyenek:Dmiro. írta: ↑2021.08.29. 22:43:50Nezte valaki ma a Psg meccset?
Nekem szerintem eletem elso francia bajnokija volt.
Semmi hangulat,tempo nulla,allando szabalytalansagok,rengeteg pontatlansag, ez az egesz hangulat meg foci ilyen agyatlan utca focira hasonlit eskuszom.
Szornyu volt.
Volt egy nagy bantu akit Messire allitottak,hat utotte vagta 20percen keresztul. Minden 2.percben valaki a foldon volt,mert agyon rugtak.
Valami borzalom volt ez a meccs.
Nem értek nagyon a francia bajnoksághoz, de az is meredek, hogy a Lille meg egy 0-4-el kezdettLG írta: ↑2021.08.14. 22:52:29Az kemény, hogy a PSG Mesi, Nemyar és Di Maria nélkül is komoly támadóerőt képvisel. Ez azért jól jöhet nekik majd a BL-ben is, a Bayernban mikor kidőlt Lewa, azzal eltűnt belőlük az igazi átütő erő, itt viszont vannak többet, akik meccseket tudnak eldönteni.
A védekezés már húzósabb lehet, és ahhoz valószínűleg Messiék nem pozitív irányban tesznek majd hozzá.
Oyarzaballal csatárposzton eleve komolytalan volt az egész