Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Nem igazán értem mi ebben olyan negatív. Mindenki tudja, hogy rossz az anyagi helyzet. Az, hogy mennyire arról pedig nem tudom Hoeness-nek mennyi fogalma van, mindig is ilyen volt. Mondjuk pont neki kellene kussolnia, amilyen balhék voltak körülötte. Alabanak pedig 12-13 milliós fizut adni, akkor sem lett volna szabad, ha annyi a pénzünk mint a pelyva. Nem véletlenül engedték el. Másrészt milyen fontos játékosoktól kellett megszabadulni? Firpo, Pjanic, Todibo, Griezmann, Alena? (Messi elég más eset) Barcaforever írta: ↑2021.09.14. 12:18:37https://m.nemzetisport.hu/spanyol_labda ... ni-2849687
Elég szomorú olvasni ezeket a sorokat, hogy európai szinten mibe van nézve a klub jelenleg.
Dembélé, Aguero, Beaith, Dest off. Coutinho elvileg már felépült, de kezdeni jó eséllyel nem fog, Fatival még kivárnak, padon sem valószínű, hogy lesz, Alba elvileg rendben van, az ő játéka biztosnak tűnik. A támadóalakzattal ha lehet még nagyobb gond van mint a védelemmel. Van egy Depay, LDJ, Yusuf trió, Lewandowski, Sané, Gabry, Müllerrrel szemben. Ha lenne még Dembouz és Fati más lenne a leányzó fekvése. Egy szem Depaytól várni a gólokat Hernandezzel és Upamecanoval szemben (+ az iszonyatosan stabil kp) nem túl jó kilátás. Aztán lehet, hogy Koeman húz egy váratlant és berakja Coutinhot a kp-ra. Kb. egy normális támadónk van, 2 vagy 3 csatáros játékra sem alkalmas most a jelenlegi keret.

Én még sose hittem, vártam azt, hogy kikapunk. De most SPORT-on 3-5-2 felállást várnak, Lenglet-Piqué tengellyel. Hát én erre külön befizetek, ha ezzel a 2 okossal pontokat tudunk elvinni a Bayern ellen.

Na mi pont nem szoktunk fejlődni egy nagyobb verés után, inkább összeomlunk fejben pár hétre.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.09.12. 14:17:55Előre félek hogy milyen kúpot fogunk kapni![]()
De sebaj, ettől lehet fejlődni a szezon elején, nem pedig attól ha Dinamo Kijeveknek meg PSV-knek rúgunk lazán 4-5-öt
Gnabrynak hátfájás van, kérdéses a játéka. A gond, hogy az őt helyettesítő Musiala nagy formában van.Ezzel a cserével nem gyengülnek. Lewát biztonságképp cserélte le Nagelsmann szóval van esély a játékára.
Messze vagyunk attól, hogy bárkinek 4-5 gólt rúgjunk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.09.12. 14:17:55Előre félek hogy milyen kúpot fogunk kapni![]()
De sebaj, ettől lehet fejlődni a szezon elején, nem pedig attól ha Dinamo Kijeveknek meg PSV-knek rúgunk lazán 4-5-öt

Nekem pl. Róma jobban fájt. 2018-ban szerintem erősebbek voltunk, reális esély volt a triplára is. És a 19-es Liverpoolnál gyengébb csapat ellen véreztünk el....
Elolvasva a posztodat, nekem valahogy beugrott 2006....Belletti gólja.....lehet, hogy rosszul emlékszem, de talán előtte nem is rúgott még gólt a Barcában....