Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt teljesen egyértelmű, hogy nincsennek a játékosok taktikailag rendben, Busi, SR lecserélése után úgy látom velem együtt mindenki ezt gondolta, hogy hé basszus ebből a csapatból többet is ki lehetne hozni, miközben Busi a spanyol válogatottban, minden meccsen, teljesen más, másképp játszik és nem látja az ember, hogy gyenge lenne.Rivaldo11 írta: ↑2021.09.15. 07:25:13Azért ha megnezzük a lentebb említett spanyol válogatottat, nem gondolnám, hogy ott jobb a játékosanyag, a mutatott játék viszont ég és föld. Nekem ne mondja senki, hogy ebből a keretből nem lehetne kihozni egy tetszetősen focizó, támadófutballt játszó csapatot. Egyszerűen Koemannak sok ez a csapat, nem való ide. Busi és Pedri az Eb-n uralta a középpályát minden meccsen. Itt meg - kiegészülve napjaink egyik legjobb középpályásával-teljesen súlytalanok.
Mindezek mellett idén nekünk nem a Bayernt kell megverni, és az is igaz, hogy szinte a teljes támadósor sérült, de az igenis jogosan várható el, hogy legalább itthon teljesen ki-ki meccset nyomjunk még velük is.

Szerintem meg feltett egy full biztonsági kezdőt, 0 elképzeléssel, mivel más nincs a padon, jöttek a fiatalok.
Én nem látok ebben semmi elképzelést és tudatosságot.vidra írta: ↑2021.09.15. 00:04:23Egy dolgot nem néztek. Koeman próbálja kihozni a csapatot a korábbi tiki-taka gyorspasszos, 16-ost körbepasszoló fociból és direktebbre átállni, aminél az egyes játékos "sávok" távolabb állhatnak egymástól. Eddig nem voltak ehhez emberek. Most kezdenek lenni, csak a tudás, a rutin meg az összeszokottság nincs még meg.
Mit láthattunk? Távoli lefordulós szenvedéseket és levadászott bepasszokat. Van ebben elképzelés, csak még gyúrni kell rá.
A probléma vele amúgy, hogy tényleg kivételes képességű szélsők és centerek kellenek hozzá, amikkel nem rendelkezünk![]()

https://www.youtube.com/watch?v=PRtqwsS5du4