Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
70. percben Fati, 80. percben Puig. 85. percbe meg Nico+Gavi

Mi vagyunk a hülyék, hogy mást vártunk

Igazad van, az valóban tény, hogy te így láttad. Viszont tévedsz.mess2009 írta: ↑2021.09.18. 08:52:37csak egy dolgot még a teljesítményekhez: (már kellően ki dühöngtük magunkat) azt kell komolyabban figyelembe venni, hogy az ellenfél milyen erőt képvisel! és egy komoly erővel szemben mennyire esik az adott játékosunk teljesítménye.
e tekintetben szomorú, de tény: hogy már az elején láttam hogy E.Garcia nem "az" a szint, de nem az Depay sem, és sajna (nálam) Ansu Fati sem, Puig-ot nem is említve.
Pedri sem csoda gyerek, tény - elsősorban fizikálisan gyenge - de nála markánsan kimutatható, hogy a játékfelfogása változott -rossz irányban- a hibás edzői magatartás nyomán.
Hát nem tudom, a Bayern ellen 30 perc után elfogytunk. Jót biztos nem tett volna az agyonjáratott kp-nak ha előtte 3 nappal 90 perceznek a Sevillával.
Ezt a "NEM TAKTIKÁZGAT" kifejezést itt találtam a Koeman topikban, ilyet kb csak egy fifa huszártól tudok elképzelni, hogy ilyet ír, de a maga nemében zseniális. (Amúgy csak lehet hiányzik Samper kolléga, és betolom a napi adagot).