Kalapos írta: ↑2021.09.19. 09:40:06
Megmentheti magát ha végre Tényleg a fiatalok játszanak, és tényleg valami jó irányú reformot hajt végre. Meglátjuk, de még egy Rossi-féle 3-5-2 a diszkont Szalai Ádámmal mint fő taktika és én összetörök, de szerintem sokan mások is.
Nem nagyon akarok belefolyni a vita fő medrébe, úgyhogy csak erre reagálnék: én is így vagyok vele. Azon kívül, hogy borzalmasan unszimpatikus ember benyomását kelti, egy rettenetesen gyenge edzőnek tűnik, akit oké, hogy én a kanapémból nem bírok, de a saját csapatában sem ismeri el kb senki, max DJ és néha Pedri a túlzott játékpercek miatt. Más csapatoknál minden játékos interjújában ott van, hogy a mester, a vezérünk, stb... itt még kötelességszerűen sem hallunk ilyet a legtöbb játékos szájából, SOHA, mert akkora kamu lenne, hogy semelyik játékos nem tud idáig süllyedni szerintem még illemből sem. És ebből így sosem lesz semmi, amellett, hogy mennyi hibája van, amit én pl. annak vélek.
Ez csak kitérő volt, lényegi reakcióm annyi, hogy a Gamperig bizakodtam, bár tudtam, hogy sem a játékosoknak, sem a felfogásnak nem lesz a szezonban köze sem az előszezonhoz. A szoci meccs oké volt, az utolsó két forduló már nagyon nem, és nálam megtörtént, ami rég nem, hogy nem érdekel a meccsnézés. A BM ellenit már kihagytam, látom, jól tettem, ha még csak közünk sem
volt a meccshez. Inkább megnézem a másik kedvenc csapatom, a Milant, mert ott sokkal gyengébb játékosokból megy egy sokkal intelligensebb építkezés egy nem túl jó, de legalább észszerű és korrekt edzővel, és a saját tudásukat bőven kiaknázva játszanak, edzőjüket követve, feltüzelve. Vagy egy PL-derbit, ahol van akarás, iram.
Persze megnézem a Barca-meccsek összefoglalóját, mert Depay lehet hogy villan egyet és nyerünk, vagy Fati, de 90 percen keresztül ezt a kiscsapatos semmit nézni 0 középpályával, 0 kreativitással, 0-nak tűnő elképzeléssel nekem merő fájdalom, akár meddő labdabirtoklás megy, akár beszorít minket egy Getafe vagy 60 percre. Ide felnézegetek, és ha látom, hogy beindul valami, majd újra megnézem a meccseket, addig nem idegesítem magam.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy