2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt így kiegészítve egészen elképesztő, amit a " géniuszunk" összehozott. Hála neki, a Barcának van jövője...
Mert pillanatnyilag azok is vagyunk ,egy "kis csapat" ,mutatott játékban mindenképp ! Ami a mentalitást illeti ,egy igazi kiscsapat felszántja a pályát +amíg az erejéből futja ,és van tűz a játékosokban . Nálunk a CSK szalagot egy íztelen szagtalan motíválatlan , csak szavaiban culé vette át mérkőzés közben (egyébként észre sem vettük volna) . Amíg ez a keret tagja lesz esélyünk sem lesz sehol !!!
Azt fogja mondani, a cdr-re meg ligára gyúrunk, nem bohóckodunk ilyen bl kupákkal.
Valójában nem. És Grizes erőlködései sem. Nem azzal van a gond,hogy elmentek,hanem,hogy egyszerre mentek el. Még ez sem lett volna tragédia,ha úgy mennek el,hogy a klubvezetésnek bármi koncepciója van,hogy helyettük mi lesz.
Most megnéztem az összes 0 gólos csapatot, és mi vagyunk az egyetlen, akiknek nincs még kaput eltaláló lövésük. Hát, erre nincs mit mondani. Ennél nincs lejjebb.
Csak nem hiányzik mégis a sétáló, de amúgy idényenként még most is 30 gólt lövő és számtalan gólpasszt kiosztó Messi.sansz írta: ↑2021.09.29. 22:48:43De komolyan nem értelek titeket, mit gondolsz, Koeman személyesen szólt Destnek,hogy kezezzen, TSnek,hogy felejtsen el védeni, FDJnek,hogy ne lőjön gólt?
Nincsenek góllövőink, Depay jó egynek,mellé kellene még négy ember,aki veszélyes a kapura. Az átigazolási időszak utolsó perceiben engedtük el Messit és Grizest, akik a bajnokságban a góljaink 90százalékát termelték. Mindkettő gólt is lőtt ebben a fordulóban.
Nem mondom,hogy jó a csapat, de azért nem volt 3 gólos a különbség. Egy döntetlen kb a realitás.
Na közben Eric. Hát nem tudom. Szerintem rosszabb,mint Lenglet.
Az edző a felelős azért , hogy a játékosok milyen lelki és fizikai állapotban vannak. Mind a kettőben nulla jelelnleg a Barca .sansz írta: ↑2021.09.29. 22:48:43De komolyan nem értelek titeket, mit gondolsz, Koeman személyesen szólt Destnek,hogy kezezzen, TSnek,hogy felejtsen el védeni, FDJnek,hogy ne lőjön gólt?
Nincsenek góllövőink, Depay jó egynek,mellé kellene még négy ember,aki veszélyes a kapura. Az átigazolási időszak utolsó perceiben engedtük el Messit és Grizest, akik a bajnokságban a góljaink 90százalékát termelték. Mindkettő gólt is lőtt ebben a fordulóban.
Nem mondom,hogy jó a csapat, de azért nem volt 3 gólos a különbség. Egy döntetlen kb a realitás.
Nem, hanem az a bajunk pl, hogy a világi akkori legjobb védőjeként, nem tudja megszervezni a védekezést. Azért nem olyan kutyaütők ezek a srácok, de senki nem tudja hol a helye.sansz írta: ↑2021.09.29. 22:48:43
De komolyan nem értelek titeket, mit gondolsz, Koeman személyesen szólt Destnek,hogy kezezzen, TSnek,hogy felejtsen el védeni, FDJnek,hogy ne lőjön gólt?