Mondom lehet Laporta fenyítette be az is indokolhatja ezt és akkor a másik spekulációnak nincs értelme. De igazából már nem tudom követni ami történik.visca el barca írta: ↑2021.10.02. 20:51:15Remelem te sem gondolod komolyan, h azert mert eltiltott nem o rakja ossza a kezdot.
Miért lenne logikus a BM ellen otthon 3-5-2, aztán ligában otthon 4-3-3, aztán Benfica idegenben 3-5-2, aztán liga idegenben 4-3-3 az AM ellen. Koeman kétlem hogy a Benfica ellen jött rá hogy nem jó a 3-5-2, ezt nyomatja tavaly óta és tudjuk milyen makacs.
Ok lehet hogy az egyik BL a másik liga, de ennyit váltani folyamatosan hétről hétre fura.
Nekem az hogy Koeman vagy nem Koeman ül a padon, az nagyobb különbség minthogy liga vagy BL, de ki tudja hogy kik és miről döntenek már ott a csapatnál, ebből is csak fejetlenség látszik.
Nem tudom mi alapján számolta azt ki hogy az AM ellen jó lesz a tiki-taka, ha a Benfica ellen szerinte nem jó a tiki-taka és LDJ-s kontra kell

Most igazából ez a jó kezdő szerintem, és hogy őszintén meg vagyok lepődve rajta hogy ez lehetséges az már egy szint amit csak Koeman tud elérni