Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De Depay mellett most érne ! Csak öt is el kellett zavarni !Arthur8 írta: ↑2021.10.02. 21:58:18Szerintem semmi meglepő nincs... egyszerűen erősebb csapat az Atletico hosszabb kispaddal, beérett játékosokkal, jobb edzővel. Suarezt meg, ha kicserélnénk Depayra ugyanúgy semmit nem tudna csinálni. Kiváncsi leszek mi lesz, ha visszatérnek a csatárok, mert most nagyon impotens előre. Kevés az olyan játékos , aki gólt tud lőni.

Mondom lehet Laporta fenyítette be az is indokolhatja ezt és akkor a másik spekulációnak nincs értelme. De igazából már nem tudom követni ami történik.visca el barca írta: ↑2021.10.02. 20:51:15Remelem te sem gondolod komolyan, h azert mert eltiltott nem o rakja ossza a kezdot.
Remelem te sem gondolod komolyan, h azert mert eltiltott nem o rakja ossza a kezdot.Kalapos írta: ↑2021.10.02. 20:47:35Nem Koeman ül a padon, ha ő lenne tuti a 3-5-2 SR-rel és LDJ-vel mint a Benfica ellen. Vagy Laporta befenyítette hogy maradhatsz de elég a hülyeségekből.
Ehhez hasonló kezdőt sírtam többször, remélem viszonylag beválik, de gondolom erre se alapoztak edzésen szóval tök mind1.

Vegre, se sr, se luuk.

na ez a szomorú, hogy ilyen kérdéseket kell feltennünk! az én válaszom, hogy az egyik egy jól működő gépezetből kiemelt csavar ami önmagában nem képvisel értéket, a másik egy adottságaiban (főként fizikailag) klasszisnak alkalmatlan, nagyjából egy U16 nak megfelelő képességű átlag focista.baas11 írta: ↑2021.09.27. 19:03:10Azert egyelore szerintem maradjunk annyiban hogy ha nincs ellenfél a pálya másik oldalán akkor a fiatalokkal is ( vagy leginkabb csak velük !?) tudunk valamit kezdeni a labdával , magunkkal ….. ez is reményteljes jelen helyzetben !!
-
,
Puig > Coutinho ?!?! erre nem tudom mit mondjak
Támadó sor:
,