davi10 írta: ↑2021.10.18. 13:12:08
Nem volt rossz ez a tegnapi. Ha Fati és Depay egészséges, lehet keresnivalónk. Kun és Dembele még kérdőjel, de nem hiszem, hogy hátrább lennénk velük.
Tudom, mondtuk már sokszor, de HA Dembele nem lesz sérült és egy iciripicirit fegyelmezettebben visszamegy védekezni, ha kell, akkor még sokat javulnánk elől.
Jelenleg játszik már két játékos, Fati és Depay, akikről hallották az ellenfelek, hogy rúgtak már gólt, így megoszlik végre a figyelmük, ha Dembele is ott lenne, az maga lesz a kánaán.
Én továbbra is a középpályától hiányolom ezt a gólratörő mentalitást (és a spanyol válogatott is szív emiatt, hogy normális csatárjaik nincsenek, a középpályások meg nem gólveszélyesek). Fati a gólnál semmi olyat nem csinált, ami bármelyik középpályástól ne lenne elvárható. Látja a kaput, lő, kész.
Minden jelenlegi topcsapatnál ha van lehetőségük, akkor lőnek, legalább háromból egyszer. Nálunk Busi, Pedri, Gavi csak passzol és ezt az ellenfél is tudja. Az epizódszereplő és mindig egy lyukat befoltozandó SR jelenleg a második legjobb góllövőnk és még Coutinhonak van egy-egy lövése, ez azért elég sovány. Ha Gavi és Pedri ebben fejlődének, akkor az nagyot lökne a Barcán és a válogatotton is. Szerintem nem is reménytelen.