Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem a gólnál még a felezőig se ért vissza Pique….geridoss írta: ↑2021.10.24. 18:11:52Pique az ellenfél 16-osán belül duzzog, veri magát. Garcia előnyből 2 méteren lemarad Lucas Vazquez ellen.
Eközben egy makkegészséges, elvileg 100%-os Umtiti ül a padon 0 perccel.
Legalább lőttünk gólt. Ez az egyetlen pozitívum ma. Siralmas az egész csapat, élvezhetetlen, inkább bosszúság mint öröm. Nem is értem minek nézem még a meccseket, egyre mélyebben a csapat, ez a Madrid nagyon messze áll a "JÓ"-tól, akkor a Barcáról inkább nem is nyilatkozom.
Óriási a baj.
Azt hiszem ez nekem is szól, elnézést kérek. Mindenesetre a mondanivalóm tartalmát fenntartom, csak szebb stílusban kellett volna kifejeznem: elkeserít a zéró koncepció.
Kb a 2. meccsén lehetett látni h egy bartra 2.0csababarca írta: ↑2021.10.24. 18:10:09EG megkaphatja a worst of the game awardot.
Elképesztően fogalmatlan védő.
A körülményekhez képest azért talán Fatiban volt valamennyi veszély. Mindenesetre elképesztő ez a Koemanni taktikai repertoár, megint felhoz minden támadót aztán ívelgetés mintha nem lenne holnap.LG írta: ↑2021.10.24. 17:55:11Volt veszélyes játékosunk?Jack Napier írta: ↑2021.10.24. 17:51:49Lehozza az egyetlen veszélyes játékosunkat, újabb nagy ötlet. Mire leírom már szerencsére SR is a pályán...
Lehet csúnya dolog amit írók, de nem szeretném, ha egyenlítenénk. Kapjunk ki, és menjen Koeman. Azzal többet nyerünk, mint az 1 ponttal.