Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenképp mert egy ilyen sérülésspirál egyébként szakmai hiba.
Nem is lehetne rá fogadni, mindenki házat, asszonyt, tehenet pakolná fel rá.
Erre már fogadni sem érdemes, olyan kevés az oddsTitinho írta: ↑2021.11.04. 14:30:28Na a tékozló fiú, jött, látott majd újra megsérült.![]()
𝗜𝗡𝗝𝗨𝗥𝗬 𝗡𝗘𝗪𝗦 | The first team player Ousmane Dembélé has a strain in the semimembranosus muscle of his left hamstring.
https://t.co/e7P9uj6dBq https://t.co/I1JXxd56bt
Bal combizom húzódás.
Minden média azt közli, hogy mindkét fél a maradás mellett foglalna állást, Planassal is erre jutottak korábban, Sissoko az aki nagyon köti az ebet a karóhoz, mert fél, hogy elveszti a zsíros prémiumát és már inkább új klubot nézegetne, mint a hosszabbítást. Úgyhogy most a vezetők személyesen a játékossal fognak leülni, hogy megállapodásra jussanak. (Mundo)
Szerintem ez így nem igaz. Dembélé olyan posztra jött volna, amire szükség volt, és ami az eredeti pozíciója. A felsoroltak közül talán Coutinho az akiről ez elmondható, habár alapvetően ő sem ott játszott, ahol korábban Ini, több köze volt Messihez.Feast4 írta: ↑2021.10.22. 10:52:56Szerintem ő is beleilleszthető, az Ibra, Fabregas, Arda Turan, Coutinho, Griezmann vonalba. Kinézünk egy játékost, aki nagyon passzentos a csapatában. Tök jó, stb. Idehozzuk, de azt nem nézzük mennyire passzol a stílushoz. Amikor rájövünk, hogy semennyire, jön az össze vissza játszatás, stb. a taktikán nem variálunk aztán szépen lerohasztjuk.
Szerintem is így van. És azért most látszik, hogy már megváltozott ez a helyzet. Egy vagy két Demir ami már Laportáék sajátja (Agüerot és Depayt nem sorolom ide, done deal-ek voltak), észszerű hosszabbítások megfelelő játékosokkal. Túladás Griezen, Pjanicon. Dembélé és Cou az utolsó zászlóshajója ennek az egész elbaltázott játékospolitikának, és szerintem ez a legfőbb érv a távozásuk mellett. Utánuk lehet igazán új lapot nyitni, nem feltétlenül Busi és Piqué után. Nem kell majd kötelezően játszatni őket a nevük és az áruk alapján. Jöjjenek fiatalabb, játszani tudó játékosok + aki a Masiából beérik, és akkor szerintem lesz esélyünk visszatérni a BL-esélyesek közé 2-3 év múlva.Feast4 írta: ↑2021.10.22. 10:52:56Szerintem ő is beleilleszthető, az Ibra, Fabregas, Arda Turan, Coutinho, Griezmann vonalba. Kinézünk egy játékost, aki nagyon passzentos a csapatában. Tök jó, stb. Idehozzuk, de azt nem nézzük mennyire passzol a stílushoz. Amikor rájövünk, hogy semennyire, jön az össze vissza játszatás, stb. a taktikán nem variálunk aztán szépen lerohasztjuk.
Eleve nem értettem soha miért hozunk játékost a rakkolós Atleticoból, vagy miért kell nekünk játékos a hosszú passzokkal nagy futásokkal beívelésekkel játszó Liverpoolból, vagy Dortmundból. Ha nem variáljuk vagy modernizáljuk a játékot ezeket a játékosokat kinyírjuk. Pedig sok a héten pl. mutatta az Ajax is, hogy játszó focival is lehet hatékony támadójátékot nyomatni. A Dortmund ellen a jó talaj játékon át, az átíveléseken keresztül, az átlövésen és a 16-osra becselezésen keresztül mindent ellőttek amit a támadójátékban lehet.
De a játékospolitikánkat, meg az utóbbi évek taktikai hozzáállását figyelembe véve Hålandot vagy Mbappét is lerohasztanánk.
Nekem a Barca mellett a Dortmund a másik kedvenc csapatom, amikor csak tudom, nézem a meccseiket.sansz írta: ↑2021.10.21. 23:13:31Na konkrétan ez az amivel nagyon nem értek egyet. Dembele kétségkívül a világ egyik leg-túl-hypeoltabb játékosa volt. Nem legtehetségesebb. Nekem érdekes viszonyom van a Dortmunddal, az egyetlen német csapat akikkel nagyon ritkán, de tudtam szimpatizálni és egy-egy idényben követtem is őket. Mikor ott volt Dembele pont a statjain kívűl láttam magát a játékát is és egyértelmű volt,hogy a Dortmund számít a palimadarakra. Sajna a Barca lett az. Sosem volt egy olyan extra tehetség, csak extra felfújt. Egy AtMa csapatban fantasztikus karrierje lehetett volna, de a Barcában ha nem is sérült volna le,akkor sem lehetett volna akkora klasszis,mivel soha nem is volt az.
Én szurkolok neki,hogy visszatérjen, mert muszáj Fati és Depay mellé még valaki,akitől van esély a gólra, különben a közutált és 45 perceket játszó SR tartósan dobogós lesz a góllövőink közt.
De sosem volt és nem is lesz olyan jó játékos,mint amekkorának beállították.
Na konkrétan ez az amivel nagyon nem értek egyet. Dembele kétségkívül a világ egyik leg-túl-hypeoltabb játékosa volt. Nem legtehetségesebb. Nekem érdekes viszonyom van a Dortmunddal, az egyetlen német csapat akikkel nagyon ritkán, de tudtam szimpatizálni és egy-egy idényben követtem is őket. Mikor ott volt Dembele pont a statjain kívűl láttam magát a játékát is és egyértelmű volt,hogy a Dortmund számít a palimadarakra. Sajna a Barca lett az. Sosem volt egy olyan extra tehetség, csak extra felfújt. Egy AtMa csapatban fantasztikus karrierje lehetett volna, de a Barcában ha nem is sérült volna le,akkor sem lehetett volna akkora klasszis,mivel soha nem is volt az.