Élő közvetítések
Destet làttátok már cselezni?
Busi megint elszórja a labdákatak, bealszik néha
Busi megint elszórja a labdákatak, bealszik néha
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2021.10.30. 21:37:35-kor.
- Subinho
- Director del Fútbol
Hihetetlen. Láthatóan jobb a játék. Ennyi idő biztos nem volt elég Serginek, de lehet, hogy az is elég, hogy nem Koeman "készítette fel" a srácokat.
Felmerül bennem, hogy ez egy edzőbuktatés volt.
Felmerül bennem, hogy ez egy edzőbuktatés volt.
Kifejezetten felüdülés látni, hogy tudnak futni, mernek cselezni, támadják a kaput.
Már most élvezetesebb a meccs, mint bármelyik Koeman meccs
Basszus, és még mi panaszkodtunk az edzökre meg orvosokra. Ezeknél meg 20 perc alatt ketten sántulnak le
Már most élvezetesebb a meccs, mint bármelyik Koeman meccs
Basszus, és még mi panaszkodtunk az edzökre meg orvosokra. Ezeknél meg 20 perc alatt ketten sántulnak le
Csak nekem tűnik úgy hogy az összes mozgás, minden megindulás más?Az akaratot vélem felfedezni.

- baas11
- Entrenador del Barça
Kosziiigrgly50 írta: ↑2021.10.30. 21:16:18Kicsit bonyolult, akadozik, de én ezt használom, ha minden kötél szakad.
http://www.sport365.live
http://www.sport365.live/en/home
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Elfogultság nélkül mondom, hogy jobb a mozgása a játékosainknak. Az eredmény egyelőre mellékes - persze nagyon örülnék, ha nyernénk. Most kiderül, hogy hogy is tudunk operálni egy 10 emberrel védekező csapat ellen.
Bármi is lesz az eredmény a játékosok testbeszéde sokat elárul a volt edző nyomasztó, elnyomó, romboló tevékenységéről! Mentálisan padlóra küldte a játékosokat. Semmilyen érdeme nincs, edzőként totális csőd.
Miért kellett a menesztéssel ennyit várni? Hol vannak a szakemberek, akiknek ezt látniuk kellett volna? Veszélybe került a dobogó elérése, a BL továbbjutás. Minket pedig hónapok óta kínoztak a gyalázatos játékkal.
Miért kellett a menesztéssel ennyit várni? Hol vannak a szakemberek, akiknek ezt látniuk kellett volna? Veszélybe került a dobogó elérése, a BL továbbjutás. Minket pedig hónapok óta kínoztak a gyalázatos játékkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rob888 2021.10.30. 21:30:46-kor.
Kicsit bonyolult, akadozik, de én ezt használom, ha minden kötél szakad.
http://www.sport365.live
http://www.sport365.live/en/home
Hát eddig meglepően jól pörgünk
- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
És akkor még csodálkoznak a klubnál ha a drukkerek megakarják lincselni a kretént. Szerintem a mai meccs után is várni fogják.
Egy utasítással meg lehetne oldani az egész problémát:
Középen presszingelő ellenfél: izom tiki-taka középen.
Betömörülő ellenfél: beadások szélen.
Jelenleg egyiket sem csináljuk normálisan.
Középen presszingelő ellenfél: izom tiki-taka középen.
Betömörülő ellenfél: beadások szélen.
Jelenleg egyiket sem csináljuk normálisan.
Ha van bárminemű tisztelet vagy szeretet a klub fele Koemanban, akkor f10-kor már átadja a lemondását…
Sajnos kell a végkielégítés, uh megvárja amíg kirúgják
Sajnos kell a végkielégítés, uh megvárja amíg kirúgják
ezt a bivalyerős keretet így elrontani...mégis csak tud valamit ez a Koeman 

Szerintem ezek ennyire hülyék nem lehetnek a focihoz. Vagy a fizetés megvágása az ok, vagy edző buktatás
Koeman a meccs után:
"A mai meccs természetesen Gavi és Depay hibájából ment el."
"A mai meccs természetesen Gavi és Depay hibájából ment el."
Be vannak oltva kapu ellen? 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
amikor az nba draftról kipottyant Nteke vagy ki is eteti EG-t, akkor tudod hogy barca meccset nézel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Johan Cruijff is tud tévedni.
Koeman nagyon is akar, mégsem tud.
Ezt megye 1 ben megoldják