Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
elirtam, sorry. romanok ellen nem h nem volt golja, de akkor még azt hiszem az ajax/psv vmelyikeben focizott.Alcantara írta: ↑2021.10.28. 16:31:19visca el barca írta: ↑2021.10.28. 13:04:32Valahol sajnalom, de ezentul senkinek nem a bukarest elleni bombaja marad meg az emberekben, hanem, hogy orbitalisan pofata esett mint edzo.
Steaua ellen nem volt bombája, Sampdoria ellen lőtte a BL győztes szabadrúgásgólt.
visca el barca írta: ↑2021.10.28. 13:04:32Valahol sajnalom, de ezentul senkinek nem a bukarest elleni bombaja marad meg az emberekben, hanem, hogy orbitalisan pofata esett mint edzo.
Aha... más se hiányzott volna, megint egy holland válogatott, Barca színekben....
Nem összehasonlítható a három ember. Azért Koemant ütöd jobban,mert frissebb az élmény ja és mert tök egyszerű szajkózni,hogy mindenről ő tehet.Mihu írta: ↑2021.10.28. 08:21:49
Nem tudom eldönteni, hogy Valverde volt rosszabb a római meg liverpool-i égésekkel, Setien a Bayern elleni 8-assal, vagy Koeman úgy en block a 1,5 éves tevékenységével...... De gyanítom, hogy az utóbbi, mert ebben a másfél évben játékban olyan mélységekbe kerültünk, hogy azt én még Rijkaard utolsó évében se tapasztaltam, pedig az a szezon se volt kutya....
Valóban volt, 1db.
Igen, viszont volt olyan fiatal, akit a szurkolók elsöprő többsége a kezdőben szeretett volna látni, de Koeman mégsem adta meg neki az esélyt. Talán majd most kiderül, hogy miért nem.
Ez tökéletes megfogalmazás. Én sajnálom a palit, látszott szívügye a dolog, itt is elhangzott az eredmény másodlagos egy átvezető időszakban, mégse volt az sajnos. Én köszönöm neki,mert lehet írni a negatív rekordokat,de csak volt egy cdr győzelem, hosszú veretlenségi sorozat,jó meccsek,Pedri felfedezése, sok új arc. Nehéz dolga volt,de mint Barca legendának, hálásak lehetünk neki mindentől függetlenül,mert nehéz terhet vett a nyakába S kitartott a végsőkig.roy69 írta: ↑2021.10.28. 11:01:42A következő sorokat egy Victor Lozano Nieto nevű újságíró írta.
"Köszönjük, hogy jöttél, amikor senki más nem akart. Köszönjük, hogy "feláldoztad" ezért a holland válogatott irányítását az Európa-bajnokságon. Köszönjük, hogy védtél minket és kiálltál mellettünk. Köszönjük, hogy nem dobtad be a törölközőt, amikor csak azért nem küldtek el, mert nem találtak a helyedre mást. Köszönjük, hogy folytattad annak ellenére, hogy az egyik pillanatról a másikra elküldték a csapattól a labdarúgás történetének legjobb játékosát... és végül köszönjük, hogy megmutattad mennyire szereted a Barcát. Mindig is legenda maradsz a számunkra."
Erre azért lehet egy pluszegyet tolni, megvolt az álommelója a holland válogatottal, ment is a szekér, de feladta, hogy eljöhessen ebbe a nullába. Tényleg egy makacs ember és végtelen érdekes nyilatkozatot össze lehet tőle szedni, de én az itt leírtakért nem tudom utálni.roy69 írta: ↑2021.10.28. 11:01:42A következő sorokat egy Victor Lozano Nieto nevű újságíró írta.
"Köszönjük, hogy jöttél, amikor senki más nem akart. Köszönjük, hogy "feláldoztad" ezért a holland válogatott irányítását az Európa-bajnokságon. Köszönjük, hogy védtél minket és kiálltál mellettünk. Köszönjük, hogy nem dobtad be a törölközőt, amikor csak azért nem küldtek el, mert nem találtak a helyedre mást. Köszönjük, hogy folytattad annak ellenére, hogy az egyik pillanatról a másikra elküldték a csapattól a labdarúgás történetének legjobb játékosát... és végül köszönjük, hogy megmutattad mennyire szereted a Barcát. Mindig is legenda maradsz a számunkra."
Igen, ezt láttam én is, de nem értem, hogy ezzel valakinek lenne vmi problémája? Már 1 hónapja el kellett volna zavarni, teljesen mindegy, hogy ki ült volna le a helyére ideiglenesen, se ennél rosszabbul, se ennél kevesebb pontot nem szereztünk volna. Mindenki tudta, hogy ez az ember, erre a posztra, de sztem úgy unblock az edzősködésre alkalmatlan. Ha pedig Jordi ténylegesen esélyt akart neki adni és úgy gondolta, hogy van értelme bizalmat adni neki, akkor vele is vannak problémák.visca el barca írta: ↑2021.10.28. 08:05:46Viszlát! Egy vitesse kispadjara jo lesz, az valo neki maximum!
Allitolag laporta hirtelen felindulasból, egyedul hozta meg a dontest, nem volt semmifele igazgatosagi ules.