2021.11.24. 09:45:24
Na most én nem szeretem Depayt, de azért tegyük tisztába.
Depay eredeti posztja bal szélső és csatár mögötti támadó kp. A legjobb mindig akkor volt, ha lendületből rárobbant a kapura.
Valamikor a Lyoni karrierje idején kitalálták neki, hogy középcsatár és rajta maradt.
Szerintem három gond van vele.
Az egyik Ő is kényszercsatár. Nem az a klasszikus 9-es. Sokkal jobban megy neki szélen, nálunk is, de nem nagyon tud szélen játszani, mivel nincs egy épkézláb csatárunk, így a szitu adott.
Egyébként 1605 percet játszott a szezonban tegnapig a válogatott meccsek nélkül, összesen 18 game és 7 gólt lőtt és volt két gólpassza, ami mondjuk nem rossz, főleg úgy és itt jön a második gond, hogy eddig az egész szezonban totálisan egyedül volt elől. Szerintem baromira nem ezt gondolta amikor ide szerződött. Amikor ide jött úgy néztünk ki, hogy Messi, Griezmann, Dembele, Fati, Braithwaite, most pedig úgy nézünk ki, hogy Depay és ennyi. Nagyon kéne, hogy Dembele és Fati valahogy egészséges maradjon, mert szerintem kezd is kipukkanni, másrészt a előbb-utóbb le fog sérülni.
A harmadik gond az vele (legalábbis szerintem) hogy nekem sokszor ő olyan mint a ló. Fut, viszi a labdát, nem néz fel cipeli a labdát. Nem tudom, hogy ez azért van mert Önző. Azért mert egyedül van. Vagy egyszerűen nem bízik a körülötte állókban.
A szabadrúgásai meg szögletei szerintem rendben vannak egyébként.Jól működnének azok, csak nekünk soha nem ez volt az erősségünk.