Chino írta: ↑2021.10.01. 14:57:43
Messivel kapcsolatban pedig nem lehetett hirtelen akkora javulást várni. Elment a csapat/világ legjobbja, ahhoz, hogy látványos változás történjen pl. a gólszerzés terén törvényszerű, hogy először visszaesés lesz, főleg hogy legalább 3-4 hiányzó mindig volt a kezdőből. Ráadásul nem tudja a csapat 3 emberrel hozni Messi góljait. Itt én várok egy komolyabb erősödést, helyesebben bízom benne, mert a reális esély megvan rá.
Erre írtam több gondolatot is anno, meg most is, hogy rövidtávon ez várható volt.
Csak voltak az elvakult gyűlölködők (azóta látva a csapatot persze árnyaltabban fogalmaznak), akik szerint itt Messi volt a fő gond.
Ami részben igaz is egyébként, hogy probléma volt.
Kalapos írta: ↑2021.10.01. 14:52:21
Gullie-nek tök igaza van, meg téged is értelek kivéve ezt.
Erre mi szükség volt?

Griezmannra gondolsz talán?
Rá is, mert kb ennyit tett hozzá az ittléte, fel sem tűnik hogy elment.
Azokra gondoltam, amikor valaki ellen negatív kritika volt, jött a mosdatása.
Pedri azért alibi mert Messit keresi.
Busquets azért gyenge meg nem kreatív már, mert Messit keresi.
Roberto azért oldalrobi meg alibi mert csak Messit lesi.
Alba dettó.
Most nincs Messi, mégse javult fel senki látványosan, de csak minimálisan se.
A kp-s védekezés továbbra is nem létező eleme a játékunknak.
Rövidtávon ez természetes, a probléma, hogy az előbb említett játékosoknál Messivel is ez volt a tendencia, és nem fognak ebből már kijönni jól, kivéve talán Pedrit, de benne is vannak kétségeim.
Na mindegy, futjuk a köröket ahelyett, hogy bezárna a topik:D
Minden gyenge meccs után jön valaki bezzeg Messivel jobb lenne dolgokat megfogalmazni, majd az ellentábor ugrik, és kezdődik az egész elölről.
Én is része vagyok, bár tegnap még kibírtam, hogy ne reagáljak egyes kommentekre:D
Szerintem most nem Messin kell rágódni, itt egy keret, olyan amelyen, róluk kellene beszélni. Jó dolog lamentálni, meg vitatkozni, hogy milyen lenne Messivel ez a csapat, ezt nem tudhatjuk.
Én azon a véleményen voltam nyár elején, hogy Messinek jót tehet Depay érkezése, meg Fati felépülése, csak közben kikerült a képletből.
De semmi garancia nincs arra, hogy vele most előrébb lennénk, de arra se, hogy nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."