Feast4 írta: ↑2021.11.03. 11:56:32
Nem tudom, hogy a ez a bohóc McKoeman milyen edzéseket vagy felkészülést tartott, de iszonyatos lemaradásban vagyunk az európai elit csapatokhoz képest. Nem tudom, hogy ezt év közben, hogy lehet majd helyre hozni...
Nem is tudom, hol kezdjem.
Az első komolyabb felháborodásom még Valverde korszak alatt a"Piké már üzletember" jellegű téma miatt volt. Komoly morális pofon az öltözőben főleg úgy, hogy már a Shakira korszak elején is el kellett vele beszélgetni nem egyszer.
Egy tavalyi - már Koeman éra alatti - Messi nagy interjú, ahol a napi programok, rutinok és szabadidő is téma volt. Déli, délelőtti edzések, kényelmes napi beosztás.
Szóval ez a kényelmes, rutinból megoldjuk majd mentálitás már korábban befészkelte magát az öltözőbe, amit az utóbbi években senki sem volt képes onnan kiűzni. Lehet, hogy volt aki megpróbálta, ha igen, beletört a bicskája.
Csapatsportról lévén szó a sikerek alapvető záloga a fegyelmezett és fejben is rendben lévő öltöző.
Alázat. Ebben kellene a leginkább példát mutatni az örgeknek. Nem néha és alkalmanként, és nem csak úgy, hogy sok nagy csatát megnyertek már a múltban.
Következetes, céltudatos szakmai vezetés, mely képes tudást átadni, fejlődést biztosítani, ugyanakkor számonkér, követel.
Oké, nem látunk be az öltözőbe, de a teljesítményen egyértelműen látszik, hogy valami kerek vagy nem kerek. A kondíció a meccseken egyértelműen mutatja saját magát.
A fizikai állapoton év közben lehet változtatni, relatív túl sok idő sem kell hozzá, de nem egyszerre az egész csapatnál. Ezt szépen személyre szabott edzéstervekkel és ciklikusan néhány játékosra lebontva folyamatosan meg lehet csinálni. Megfelelő rotációval el lehet érni. Itt is érvényes a közhely, hogy minél később kezdődik, annál rosszabb lesz a helyzet.