2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Várjunk már egy kicsit. Valóban nem az elnök munkaköri feladata a tárgyalás, az elnök feladata a klub igazgatása és képviselete, krízishelyzetben meg a személyes közvetítés. Ha a Barcelona azt akarta elérni, hogy Xavi az ötmilliós lelépőt feladva, ingyen távozzon hozzájuk egy érvényes szerződés közben, egyben hosszú távon lerakja az új csapat alapkövét, mint edző, akkor az a minimum, hogy mutatják a kérés fontosságának megfelelően kapcsolódik ehhez egy elnöki vizit (ahogy például Messivel is zajlott elnöki szintű egyeztetés, illetve Bartomeu tényleg a személyét bevetve tárgyalt több kulcsfontosságú ügyletben is). Ez nem történt meg. Igazából ezen a ponton már mindegy is.Titinho írta: ↑2021.11.05. 11:45:432. SEHOVA nem megy az elnök TÁRGYALNI, sem játékosért, sem edzőért, mindenhova a sportigazgató és max alelnök megy. Akik ezzel dobálóznak nem tudom hol élnek. Mikor látott valaki egy Abramovicsot vagy Manszur Sejket vagy Perezt hogy személyesen megy tárgyalni? A Citynél még Soriano sem megy, pedig Ügyvezető csak Txiki megy mindenhova. Nálunk meg ez Alemany feladata és max Yuste (régen is ő oldotta meg ezeket), akik fikázzák emiatt Laportát, mert nem ment a sejk kérésére nem tudom tényleg mit hisznek. Nagyon is jól tette, hogy nem ment.
Bartomeu utazott, ha jól rémlik.Titinho írta: ↑2021.11.05. 11:45:43
2. SEHOVA nem megy az elnök TÁRGYALNI, sem játékosért, sem edzőért, mindenhova a sportigazgató és max alelnök megy. Akik ezzel dobálóznak nem tudom hol élnek. Mikor látott valaki egy Abramovicsot vagy Manszur Sejket vagy Perezt hogy személyesen megy tárgyalni? A Citynél még Soriano sem megy, pedig Ügyvezető csak Txiki megy mindenhova. Nálunk meg ez Alemany feladata és max Yuste (régen is ő oldotta meg ezeket), akik fikázzák emiatt Laportát, mert nem ment a sejk kérésére nem tudom tényleg mit hisznek. Nagyon is jól tette, hogy nem ment.
Nyertél!
Ők azok:
Ezt komolyan kérdezed? Hát leginkább azért van (mindenkinek mindenhol) kivásárlási ára,hogy ne tudjon valami bugris beúszni szezon közepén csak úgy lenyúlni a fontos emberünket.
A Sport szerint már szinte biztos, hogy jön, este Xavi személyesen beszélt a sejkkel, hogy ne kelljen fizetni.
Miért ne lenne? Ez olyan, mintha lenne egy játékosod kivásárlási ár nélkül.
Ha nem kell nekik a pénz, akkor minek van a szerződésben 5 milliós záradék?
Pont nekik kellene a pénz? Elég sok helyen olvasni, és én is elhiszem, hogy presztizskérdést csináltak a dologból.
Pénzt akarnak, a többi porhintés.GeryG írta: ↑2021.11.04. 17:03:13Oké, ezt nem tudtam.Chino írta: ↑2021.11.04. 13:55:30Nagyon közel állt a távozáshoz már többektől el is köszönt, és a tegnapi vacsora sem volt teljesen hivatalos. A hírek szerint Xavit nem gátolják semmiben, csak egy gesztusra várnának Laportától, hogy menjen oda és személyesen beszéljen a sejkkel. 5 millió euro fejében azonban mindenképp el lehet hozni, de én sem hiszem, hogy Xavi így akarna "szabadulni" onnan.
A sejk igazából tartja a szavát, nem csinál s.gget a szájából csak ő az elnökkel szeretne beszélni, elvár egy gesztust a klubtól. Szerintem ebben semmi elítélendő sincs.Illetve honnan az infó, hogy ez csak amolyan presztízshiszti? Ami ha igaz, tulajdonképpen valóban érthető egy bizonyos fokig. A Barcelonának nagyon fontos ez az edzőkérdés, szóval valóban illenék belőle Laportának is kivennie a részét, nem csak hírnököket küldenie maga helyett. Más kérdés, hogy ha tényleg csak ennyin múlik, akkor azért ez egy picit komolytalan szerintem...
Oké, ezt nem tudtam.Chino írta: ↑2021.11.04. 13:55:30Nagyon közel állt a távozáshoz már többektől el is köszönt, és a tegnapi vacsora sem volt teljesen hivatalos. A hírek szerint Xavit nem gátolják semmiben, csak egy gesztusra várnának Laportától, hogy menjen oda és személyesen beszéljen a sejkkel. 5 millió euro fejében azonban mindenképp el lehet hozni, de én sem hiszem, hogy Xavi így akarna "szabadulni" onnan.
A sejk igazából tartja a szavát, nem csinál s.gget a szájából csak ő az elnökkel szeretne beszélni, elvár egy gesztust a klubtól. Szerintem ebben semmi elítélendő sincs.