Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg 20 millió lenne (Xavi díját nem tudom benne van-e) igazolásra, de mindenképp csatárt akarnak. Aguero 3 hónap off, plusz ki tudja mennyi időt tud még pályán tölteni. Dembélére nem lehet számítani, ha egyáltalán marad, LDJ nem kell Xavinak. A kp szerintem a fiatalokkal nem annyira vészes,
Amilyen helyzetben vagyunk, Xavi lehetne akár playing captain is.
Ez eddig oké, csak szó sincs téli érkezőről. Még az edzőért se tudunk fizetni
Nekem az a tippem, hogy arra gondolt, hogy valami robosztusabb középpályást szerződtetni fogunk, és ő szorítja majd ki.
Rossz hsz-t idéztél, de a kérdés jogos. Milyen pénzen vettek mögött?
Ezen én is gondolkoztam, és egyébként a mai meccs alatt sokat dolgozott be Busi mellé. Kicsit ilyen double pivot felállásban játszott főleg a második félidőben Nico és Busi, (volt is nem egy labaszerzése), Gavi meg mintha Coutinhoval kiegészülve játszott volna a támadóbb szerepkörben. Ez a mai középpálya nagyon jól festett, mégha nem is a legkeményebb ellenfél ellen játszottunk.Barcaforever írta: ↑2021.09.26. 21:19:36Csak halkan jegyezném meg, h őt nagyobb tehetségként tartják, tartották számon a Masian mint Gavit.
Az biztos, hogy labdakihozatalban jó, a passzokban is jó. Azzal vagyok kicsit meglőve, hogy hol van az ő eredeti posztja, Busquets helyét nem vehetné át?