Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem ha 3-4-3 lenne, Alba maradhat kb a helyén kicsit előretolva, a balszélen a középső négyesben. Gavi meg ugyanúgy előtte. De persze fordítva is előfordulhatna, csak így érezném logikusnak. Araujot én is szívesebben látnám középen, de nem erre hajlok... ha ő állná valahogy a sarat, mikor szükség van rá, akkor talán lehetne egy kis esélyünk.davi10 írta: ↑2021.11.23. 20:10:37Szerintem is 4-3-3 lesz, ezért próbálgatta Araujo-t a jobboson a hétvégén. Viszont ha 4 védő van főleg nem "kell" a ballábas belső védőt erőltetni, szóval így, hogy Lenglet kezd Garcia helyett, simán lehet 3-4-3 is.
Inkább utóbbira szavaznék, Araujo-t vétek lenne elpocsékolni, mint jhv, viszont 3-4-3-ban meg Alba helyét nem látom.
Elképesztő, milyen érezhető különbség van a két edző közt a nézőkre gyakorolt hatásukat nézve is. Pedig mindketten Barca legendák voltak, még ha Xavi időben közelebbi is. Koemannál ilyen elképzelhetetlen lenne. Xavi meg szinte karmesterként irányítja őket.
Ha minden igaz a Ter Stegen - Lenglet, Araujo, Pique - DeJong, Nico, Gavi, Busquets - Demir, Depay, Jordi Alba 3-4-3 lesz a kezdőnk.Feast4 írta: ↑2021.11.23. 17:22:25Itt a felállás lesz a kérdés. A keret kb. képtelen kiállni 4-3-3-ban.
Az valahogy így nézhetne ki:
TS-Alba, Pique, Arujo, Mingu-Busquets, Nico, de Jonge, -Coutinho, Depay, Gavi.
Ezzel konkrétan végigütnek a közfalon. Demirt nem hiszem, hogy berakja.
Mondjuk ha Garcia kezd, Arujo helyett morci leszek. Felállást kéne váltani. Legalábbis szerintem.
Plusz vegyük még hozzá, hogy ha ma nem kap ki a Bayern akkor már biztosan csoportelsők, ami akár kedvezhet is nekünk az utolsó fordulóban.davi10 írta: ↑2021.11.23. 13:38:10Amúgy jól szamolom, hogy továbbmegyünk, ha:
- ma megverjük a Benfica-t
- ma X, megverjük a Bayern-t
- ma X, akármit játszunk a Bayern-nel, a Benfica nem veri meg a Dinamo-t
Meg ha ma kikapunk, de megverjük a Bayern-t és a Benfica kikap a Dinamo-tól? (Bár ezutóbbi talán a legvalószínűtlenebb).
Én először a taktikai részét tetetném rendbe.
Burjuan tűzoltó szerepben van, nekem már az is felüdülés, hogy nem Koeman dirigál.
Mondjuk ez a mondat a jelenlegi BL-mezőny 4/5-ére igaz.
Én mondjuk egyiknél sem voltam ott…azt látom, hogy hosszú évek óta (mostanra pedig csúcsra járatva) a legjobb sportszakmai és gazdasági munka Münchenben folyik. Mondhatni, hogy lerabolják a ligát, de sem Berlinnek, sem a Ruhr-vidéknek nincs megtiltva, hogy így tegyenek. Szurkolók fixen 65-70 ezren, fogyasztás az egekben, játékost onnan lehetetlen venni, senki nem ugat, pedig 3 soruk van majdnem, fizetések visszafogva. Valahogy jó helyre kerül náluk az ellopott pénzbrazilfan írta: ↑2021.11.03. 14:22:59Az utolsó mondatodra reagáltam, arra, hogy „ne lopj!” Mind a négy szó, amit írtam – korrupció, megvesztegetés, kenőpénz, adócsalás – a lopással volt összefüggésben, nem pedig a klubok felépítésével és működtetésével. Nem azt mondom, hogy a német futball úgy rossz, ahogy van, hanem azt, hogy ott is vannak tisztátalan pénzek. Például a Bayern ex-elnökét letöltendőre ítélték, és a német futball Császára ellen is kezdeményeztek már büntetőeljárást.
Szerintem sehogyan. Az élcsapatoktól évek óta egyre nagyobb a lemaradásunk erőnlét terén, de már a Dinamo ellen is meglátszott ez, akik koránt sem tartoznak az elitbe, mondjuk mi sem.
Nem is tudom, hol kezdjem.
Hogyan van az, hogy a zsinórban a sokadik edzőnél gond az erőnlét? Mi látjuk, de ők nem?Feast4 írta: ↑2021.11.03. 11:56:32Nem tudom egyébként figyeltétek-e, de a 60 perc körül nálunk a bagázs fele az alfelén vette a levegőt. Igazából csak a mázli és a technikai képzettség döntött a mi javunkra. Konkrétan a Kijev előttünk van fizikálisan. Ez a sok kontakt nélküli sérülés sem véletlen ami az utóbbi két évben játszott. Nem tudom, hogy a ez a bohóc McKoeman milyen edzéseket vagy felkészülést tartott, de iszonyatos lemaradásban vagyunk az európai elit csapatokhoz képest. Nem tudom, hogy ezt év közben, hogy lehet majd helyre hozni...