Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem leszek népszerű, de egyetértek. Mire érdemeljük meg a továbbjutást? Szorítsunk annak, hogy a Bayern adja le az utolsó meccset nekünk? Bocs, én nem tudok.visca el barca írta: ↑2021.11.24. 14:14:27Tok felesleges azon izgulni megyunk e még egy kört vagy nem. Max a penz miatt érné meg, 8 közé egyelőre kevés ez a csapat. Arra meg gondolom senki nem vagyik h ne adj isten vmelyik csoportelso egy 5össel kuldjon minket haza. Jo lesz nekunk az EL, nehez beismerni, de ennek a csapatnak jelenleg az a jatszotere. Ha xavi kicsit osszerantja a brigadot, a hadirokkantak vmi csoda folytan felepulnek, jok lehetunk akar a dontore is.
Ez a Bayern nem csak a kerete miatt brutális. Iszonyatosan össze vannak rakva, ez a különbség a City, PSG és köztük.
Az a szomorú, hogy annyira nem is túloztál, mert a Bayern kerete egyszerűen rémisztő. Top 3 európai klub, de meg merek kockáztatni, hogy top 1.
Az lehet akkor csak hármat kapunk. Ők most fényévekkel vannak előttünk.zsoltfree írta: ↑2021.11.23. 23:31:34Ne legyünk pesszimisták, ha már új edzőnk is van.
Ezért számítok egy gyenge Bayernre:
- a Bayern most már garantáltan csoport első
- a barca elleni bl meccsük előtt játszanak a Dortmund ellen, és ellenük fontos lenne a 3 pont
- a barca után sokáig 3 naponta lesz bajnoki meccsük, amikre biztos tartalékolni akarnak, mert jelenleg a Dortmund előtt csak 1 pont az előnyük
- Szóval sok meccsük lesz, és a miénk lesz csak az, amelyiken nincs számukra tét. Mindezt úgy, hogy ott is tele vannak sérültekkel. (5-en karanténban) A mai meccsükön a padon csak 5 mezőnyjátékos ült.
Ezek alapján reálisan várhatjuk a leggyengébb keretüket.
Nem tudom mennyire kell vele majd foglalkozni. 10 pont lemaradásunk van a Realtol, 6 a negyedik helytől.
Igazából kevésen múlt, a játék tetszett, ha ezt a tendenciát folytatja a csapat Xavival lehet keresnivalónk. Ki tudja, ha Koemant korábban váltják nem lett volna gond a továbbjutással. A portugáloknak nem sok közük volt a meccshez, azon a fejesen kívül nem igazán emlékszem komoly helyzetre. A két pontrúgás volt az, ráadásul az egyik már időn túl. (a végén már mindenki felment minden-mindegy alapon támadni)visca el barca írta: ↑2021.11.23. 22:56:56Sajnalom h nem jott ossze a gyozelem, pedig vegre olyan meccs volt evek ota eloszor amin nem aludtam be.![]()
Az bebizonyosodott h elol marha vekonyak vagyunk, oda telen barmi aron (de jong, pedri) kell egy csatár.
Europa ligas bohockodast el kellene engedni es nyomni ami a bajnoksagban kifer.
Én megvagyok róla győződve, hogy teljes kerettel tudtunk volna nyerni. Van egy Depay, akinek nagyobb a füstje mint a lángja, meg felváltva Fati és Dembelé 1-2 meccsre. Aztán kifújt. Így nem lehet semmilyen meccset nyerni. Voltak helyzeteink de azok is inkább beadásból, mert itt egyéni akciót csak Dembelé vállalt, abból is talán 1x lett helyzet. Villareal ellen nem tudom mi lesz a hétvégén, de valami hasonlóra számítok. Ha Fati nem épül fel teljesen, úgy hogy számítani lehessen rá meccsről meccsre, valamint Dembelére is kb ez vonatkozik, akkor lesz még egy pár tucat ilyen meccsünk idén.