LG írta: ↑2021.11.24. 14:33:48
visca el barca írta: ↑2021.11.24. 14:14:27
Tok felesleges azon izgulni megyunk e még egy kört vagy nem. Max a penz miatt érné meg, 8 közé egyelőre kevés ez a csapat. Arra meg gondolom senki nem vagyik h ne adj isten vmelyik csoportelso egy 5össel kuldjon minket haza. Jo lesz nekunk az EL, nehez beismerni, de ennek a csapatnak jelenleg az a jatszotere. Ha xavi kicsit osszerantja a brigadot, a hadirokkantak vmi csoda folytan felepulnek, jok lehetunk akar a dontore is.
Nem leszek népszerű, de egyetértek. Mire érdemeljük meg a továbbjutást? Szorítsunk annak, hogy a Bayern adja le az utolsó meccset nekünk? Bocs, én nem tudok.
A BM gépezete mostanában dadog. Nyilván így is a legerősebb csapatok közé tartoznak, de most a ligában is botladoznak. Nem vagyok biztos benne, hogy nekik olyan nagyon le kéne adni a meccset ahhoz, hogy legyen esélyünk. Szerintem nem is a C csapatukkal fognak kiállni amúgy sem. Ha most érdemekről beszélünk, akkor hozzátehetjük, hogy eddig nekünk komolyabb hiányzóink voltak - nem is kicsit, na azt mivel érdemelték ki a játékosaink? Semmivel. A játékosaink mivel érdemelték ki, hogy ilyen edzőt kaptak, aki szétverte őket, és szétveretett minket? Semmivel.
Ők lesznek az esélyesek, de most nem leszünk totál esélytelenek sem. Szoros meccs lehet ebből még egy normál BM ellen is, ha a fiatalok nem ijednek meg a nevektől, és ha őket is le tudjuk dominálni még fent. Ne felejtsük el, Koemannal is csak 3-0-ára kaptunk ki tőlük, pont, mint a Benficától, és akkor a BM is jobb passzban volt, mi meg ugye sokkal rosszabban.
Azért a minapi Benfica esetében a Kijev elleni győzelmüket sem venném még olyan 100%-osra. Persze mi nyomtuk el őket, szóval ennyire nem gyengék, de még akkor sem.
Azt meg kizártnak tartom, hogy 5-össel küldjön haza minket tavasszal már bárki. Bárkit kapnánk, ők lennének az esélyesek, és szerintem is búcsúznánk, max a Lille-Sevilla csoportjából kapott elsővel lenne könnyebb dolgunk, meg talán a MU ellen lenne sansz. De őszintén gondolom, hogy a megalázásoknak vége. Elfelejtettük már, mert mióta az állományunk megcsappant, idejött 1 gyenge aztán egy gyenge és totál gázos edző, akik nem tudtak stabil, de főleg szervezett csapattá gyúrni minket. Például vegyük a Sevillát, nem voltunk rosszabbak náluk az években, sőt, de soha nem kaptak nagy veréseket senkitől, mert fegyelmezett játék volt és csapatmeló. Ha erre mi is képesek leszünk, akkor már nem aláznak meg minket a nagyok, max megvernek. De még egy mittudomén Veronának sem kell feltétlenül 0-5 0-4-el kikapni egy BM-től, ha elég szervezettek.
A mi keretünkkel a gyorspasszos játék az egyetlen, amivel el tudjuk kerülni a nagy veréseket amúgy is. Ha teret engedünk, akkor DJ kivételével mindenkin átsüvítenek a középpályán és Araujo kivételével a védelmen is. Ezért is kaptunk ki minden komolyabb csapattól elég komoly különbségekkel az elmúlt 1,5 évben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy