recrea írta: ↑2021.12.07. 14:51:45
Szerintem a nettója 12 M Dembelenek, nem a bruttója. Ezért jött ide, a horribilis fizu miatt.
A 12 a bruttó bár nem tudom pontosan, hogy mennyire akarják vagy ez már a jelenlegi ajánlat. Azt hiszem Coutinhonak 9,5, ő a legjobban kereső a csapatban.
Elvileg nem annyira az összegen megy a vita, hanem a Barca kevesebb fixet akar adni és több változót/bónuszt, Sissoko viszont magas fixet akar. Lehet, hogy csak én képzelem bele, de hogy ilyen hosszadalmas ez a folyamat benne lehet, hogy Dembélé tényleg maradni akar. Simán mondhatná, hogy figyu ezt az összeget kérem, ha nem kapom meg nincs aláírás. Nyáron meg megválaszthatja, hogy hová megy két-háromszoros pénzért. (kicsit sarkítva persze, de a lényegre próbáltam utalni) Főleg, hogy más csapatok már súgdosnak a fülébe, hogy ne hosszabbítson, hanem ingyen menjen. Akkor még a bérére is mehet egy licitháború.
Az egésszel az a gond, hogy nem egy évvel korábban ültek le tárgyalni. Többek között ezért nem szokták a klubok utolsó évre hagyni a hosszabbítást. Ha lenne még egy szezonja más lenne a leányzó fekvése, a klub is jóval kedvezőbb helyzetben lenne. (főleg hogy akkor még pénzt is lehet belőle csinálni).
Így az ügynökének is komoly érdeke, hogy nyáron ingyen elmenjen. Ha valahová ingyen aláír milliókat kaszál vele, emiatt pedig nem teljes mértékben az ügyfele érdekeit nézi.