Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pontosan ezert tart itt ez a csapat ahol, mert istapoljuk ezeket a szent teheneket, akik evek ota egetik a csapatot, dolgozni meg budos nekik, mert berelt helyuk van.Andris írta: ↑2021.12.08. 22:44:09
Messze nem játszanaka hiba nélkül, ilyen veterán korúaktól nem is lehet talán elvárni, ettől függetlenül osztom azt, hogy ők oszlopos és kihagyhatatlan tagjai a csapatnak a teljesítményük alapján. Eddig legalábbis, Xavi alatt, és mivel nem fogunk tudni igazolni, jövőre is.
Persze, igazad van, de azért érthető a szurkoló lélek. Sokan győzködték egymást,hogy Koeman a fő probléma, aztán azt is,hogy a játék képe mennyit javult,már Xavi első meccsén is, miközben inkább romlott, bár nem ő tehet róla.
Messze nem játszanaka hiba nélkül, ilyen veterán korúaktól nem is lehet talán elvárni, ettől függetlenül osztom azt, hogy ők oszlopos és kihagyhatatlan tagjai a csapatnak a teljesítményük alapján. Eddig legalábbis, Xavi alatt, és mivel nem fogunk tudni igazolni, jövőre is. Különösen Busquets.vinszentvega írta: ↑2021.12.08. 22:41:21Hogy MIK?Kluivert92 írta: ↑2021.12.08. 22:36:39
Pique busquest az utolso vedobastyai ennek a [auto_cenzúra] csapatnak, nelkuluk masodik liga..
Hogy MIK?Kluivert92 írta: ↑2021.12.08. 22:36:39Pique busquest az utolso vedobastyai ennek a [auto_cenzúra] csapatnak, nelkuluk masodik liga..vinszentvega írta: ↑2021.12.08. 22:27:33Miért nem nyúl bele Xavi? Nem mindegy már? Hozza be Balde-t, Puig-ot, Coutinhot. Ilyen böduletesen gyenge kp ès vedelmünk nem tudom mikor volt utoljàra… Piquenek Busquestnek ès Depaynak nincs helye a csapatban szeptembertől…
Mondjuk legtöbbünk nem ez alapján a meccs alapján ítél, meg nem is ez a meccs miatt estünk ki.Andris írta: ↑2021.12.08. 22:34:46Olvasom itt a hozzászólásokat, de tényleg nem tudom némelyikőtök agyában mik élnek.
Ilyen körülmények közt ez egy lehetetlen küldetés.
A Bayern sokkal jobb csapat, nincs tét, nincsenek anyagi, szakmai, pszichológiai eredetű gondok.
Nálunk meg pontosan mindennek a 180 fokos ellentéte.
Azt akarom mondani, hogy nem ez alapján a meccs alapján kell bárkinek az egyéni képességeit értékelni.
Szerintem igen, de nem oszt, nem szoroz, igazából.
Pique busquest az utolso vedobastyai ennek a [auto_cenzúra] csapatnak, nelkuluk masodik liga..vinszentvega írta: ↑2021.12.08. 22:27:33Miért nem nyúl bele Xavi? Nem mindegy már? Hozza be Balde-t, Puig-ot, Coutinhot. Ilyen böduletesen gyenge kp ès vedelmünk nem tudom mikor volt utoljàra… Piquenek Busquestnek ès Depaynak nincs helye a csapatban szeptembertől…

Mmajd odaállnak Busival együtt hogy amúgy rendben volt a játék, csak…rezignált arckifejezéssel persze.
Nem volt kint a labda, ha arra céloztál.
A durva, ha lelép akkor helyette van egy Mingu meg Lenglet páros... meg Umtiti
Szerintem ez a kisebbik baj, a nagyobbik, h semmi csapatra emlékeztető dolgot nem látni tőlünk a pályán. Se motiváció, se önbizalom, se küzdelem, se összetartás, csak a le..arom stílus.visca el barca írta: ↑2021.12.08. 22:19:24Az a durva, hogy ebben a keretben nincs egy jatekos sem akire azt mondanam, hogy semmi penzert nem elado. Szerintem 30 eve nem lattam ilyet. ts, de jong, araujo, dembele, coutinho barkit el lehetne adni. Egy topszintu jatekosunk sincs. Par kioregedo, sokszor leszerepelt csatalo, par kozepszint, meg egy-ket futoszalagon gyartott alibi spanyol.
Én se tartanék itt senkit, egy darab stabil pont nincsen, aki hozna legalább egy konstans jó szintet.visca el barca írta: ↑2021.12.08. 22:19:24Az a durva, hogy ebben a keretben nincs egy jatekos sem akire azt mondanam, hogy semmi penzert nem elado. Szerintem 30 eve nem lattam ilyet. ts, de jong, araujo, dembele, coutinho barkit el lehetne adni. Egy topszintu jatekosunk sincs. Par kioregedo, sokszor leszerepelt csatalo, par kozepszint, meg egy-ket futoszalagon gyartott alibi spanyol.