Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tevedes. En akkor sem komaltam ezt az embert. Attol fuggetlenul, hogy tisztelem azokat a jatekosokat, akiket idehozott, nem valtoztat a velemenyemen. Sokkal jobban kedvelem az olyan jatekosokat, mint pl. Solari, R Carlos, Casillas vagy anno Sanchis, Redondo, Chendo, Michel, akik nem szerepel(t)nek nap mint nap a bulvarlapok cimlapjaim. En nem egy nyereseges cegnek akarok szurkolni, hanem egy jol mukodo csapatnak. A Real Madrid ma csak az elobbi feltetelt teljesiti, es ez Pereznek koszonheto. O viszont nem fog lemondani. En meg attol vagyok szurkolo, hogy akkor is a csapatom mellett vagyok, ha nem megy nekik, de elismerem, ha mas jobb. Aki reagalni akar, az private-ba tegye, mert nem akarom, hogy ez follyon a topicban.Lujo írta:Perezzel csak azóta vannak "gondok", amióta nem megy a RM-nak. Előtte pedig ő volt az ELNÖK? Azért ezt nem teljesen értem. Amikor éveken keresztül vásárolta a sztárokat akkor jó volt, most, hogy elkövetett pár baromságot (ami nem különösebben érint meg, egyedül Morientest sajnálom) ő a világ legrosszabb presidentéje? Azért ezt magyarázzák el nekem az ide látogató madrid fanok. Egyébként nálunk volt ha jól emlékszem Nunez, majd jött az embere Gaspart. Na nála tényleg bebukott a mutatvány és nem hogy nem választották újra, hanem le is kellett mondania.
Végülis nem rossz, majd meglátjuk mit szólnak a többiek!Silvanus írta:A felfedésről jut eszembe: nem kéne egy olyan topikot nyitni, ahol csak felfedhetik magukat a hozzászólásokban az emberkék??? Úgy értem, hogy itt felfedte magát 1-2 ifjú, de csak avatarban, vagy aláírásban, ami ugye eltűnik, ha átálítják azt....
Kéne erre egy teljesen külön topik, amelyben a hozzászólásba rakja be az illető a képét, így az ott maradhatna mindig, és ha valamelyik olyat írna, ami nem tetszik a többieknek, akkor csak odamész erre a topikra, és egész egyszerűen szemen köpöd őt!!!![]()
Na jó ez csak egy ócska vicc volt, de a külön topikot komolyan gondolnám, oda akár én is feltenném magamat, ha..... mit gondoltok???...
Az lehetne a címe, hogy pl.: Portré, vagy Portrék, vagy EuroBarca Portrék, vagy Ezek vagyunk MI, vagy Ezek MI vagyunk.... ilyesmi.
na jó, akkor megmondom a frankót. télleg én vagyok a képen, gondoltam, ha már Redlions felfedte magát a múltkor, én sem akarok lemeradni. egyébként minden reggel 1 pohár tejet iszom, attól lettem ekkoraRonaldinho22 írta:Én meg már azt hittem, hogy te vagy a képen!Boixos írta:jaja, akkora, mint a liftajtó. profi bokszoló, most vele akar nagyot szakítani az universum, miután a klicskóék leléptek. de nem akarok off lenni.Ronaldinho22 írta: Szép kis darab emberke!![]()
Ehhez képest Klicsko is egy segdugó!
Profi boxoló?![]()
Épp kérdezni akartam, hogy mi a francot ettél, hogy ilyen nagy "állat" lettél!![]()
![]()
Én meg már azt hittem, hogy te vagy a képen!Boixos írta:jaja, akkora, mint a liftajtó. profi bokszoló, most vele akar nagyot szakítani az universum, miután a klicskóék leléptek. de nem akarok off lenni.Ronaldinho22 írta:Szép kis darab emberke!Boixos írta:hát télleg nem egy tál áfonya... de én csúnyább és nagyobb is vagyok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DE EZ A FAZON NEM AZ ÖCSÉM ÉS NEM IS BÁBU, HANEM EGY OROSZ BOXOLÓ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Profi boxoló?
jaja, akkora, mint a liftajtó. profi bokszoló, most vele akar nagyot szakítani az universum, miután a klicskóék leléptek. de nem akarok off lenni.Ronaldinho22 írta:Szép kis darab emberke!Boixos írta:hát télleg nem egy tál áfonya... de én csúnyább és nagyobb is vagyok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Profi boxoló?
Ilyen fejjel csak profi lehet!Ronaldinho22 írta:Szép kis darab emberke!Boixos írta:hát télleg nem egy tál áfonya... de én csúnyább és nagyobb is vagyok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Profi boxoló?
Szép kis darab emberke!Boixos írta:hát télleg nem egy tál áfonya... de én csúnyább és nagyobb is vagyok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
redlions írta:A viaszbábun az a te kezed Boixos?
Amíg a Romában volt, addig ott tök jól ment - még a madridnak is úgyahogy. Mostmeg... Se Roma, se Madrid...Boixos írta:így jár, aki a madridról álmodozik![]()
mi a túróért kellett eljönnie a rómától? nem tudom sajnálni.
Nem en valasztottam.Boixos írta:nem mintha tanácsokat akarnék osztani, mert igazából lexarom a realt, de ha ilyen tré a perec, miért nem zavarják el? barcelonában a gaspart (aki sztem megvillantott egy-két perez-szerű bugit nálunk) megbukott a választáson és elhúzott a túróba. nálatok lazán újraválasztották a perezt. ő kell madridban a népnek. ezért tartotok ott, ahol.real_funghi írta:Egyetlen agyatlan ember ott Perec bacsi. De sajnos az o kezeben van minden.