Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már sportszakmailag nem történt nagy előrelépés.
Így van, ahogy többen sem. A tegnapiak közül például Sanz, Pereira sem, itt a B-ből val erősítésre, utánpótlásra van szó, ahogy Abdéval is hasonló a helyzet. Én többek között mondjuk Albát sem tekintem igazán saját nevelésnek. A B-ben is rengetegen vannak, akik 15-16 évesen elhagyták az utánpótlást és megjártak egy-két klubot, így tértek vissza. Az, hogy most Gavi és Nico szintén a hivatalos utánpótlásból került fel csak tovább fényezi a dolgot. Habár Fatihoz hasonlóan Gavi sem a B-ből jött.Deluigi írta: ↑2021.12.15. 08:00:31
ha jol tevedek, akkor Araujo nem sajat neveles, csak jol eltalaltuk a vetelt:
2018. augusztus 29-én 17 millió euróért leigazolta a klub, először a B csapatba került...
a merkozessel kapcsolatosan pedig annyit, hogy jol jon az a 2 milla, amit kaptunk a reszvetelert
https://www.youtube.com/watch?v=U7WeIBYFsPU&t=138s aki lemaradt volna a meccsrol![]()
ha jol tevedek, akkor Araujo nem sajat neveles, csak jol eltalaltuk a vetelt:Chino írta: ↑2021.12.14. 22:00:17Azok akikkel megerősítenénk a csapatot most nem játszottak, gondolok itt Gavira, Nicora, Abde-ra.
És igen, azért van, de ez nagyon ritkán jön össze. Összetehetjük a kezünket, hogy most ennyit sikerült kinevelni. Egy-egy generációban van 1-2 játékos, aki a felnőtt csapat tagja lehet. Az utóbbi években is kb. Araujo és Fati volt az egyetlen, nincs folyamatosan Messi-Ini-Busquets-Xavi (Fabregas, Alba) generáció. És nem is lesz. Az utóbbi két év kiemelkedő volt. Jött Araujo, Moriba, Nico, Gavi, Fati. Utóbbi három mondjuk nem a B-ből, de ez mellékes.
Az utánpótlás azért van, hogy sikerüljön találni egy-egy olyan srácot, akivel erősödhet az A csapat, nem egy kezdőtizenegyet. Ilyen Pereira, Jaime, Mike Marmol, Ferran, Sanz stb. nem fog soha az A-keretbe kerülni.
Muszájból részt kellett venni ezen a "tornán", amire a "kicsik" és a perememberek pont jók voltak, a csapat pedig pihenhetett. Az eredmény a legkevésbé fontos, a mutatott játék szintén, nem őket fogjuk a bajnokságban, El-ben látni.
Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.14. 20:30:23Igen, én is láttam a meccset.
De attól még, hogy a híres Barca utánpótlás játékosai voltak többségben a pályán, még nincs mentség a mutatott játékra! Ezekből a srácokból nem lehet megerősíteni a nagycsapatot, pedig pont ezért van a La Maisa, nem?!
Igen, én is láttam a meccsetChino írta: ↑2021.12.14. 20:21:12A 60. perctől már csak Mingu, Riqui meg Alves volt fent az A-csapatból, de egész meccsen is alig-alig játszottak a felnőtt csapatból, onnan is csak a cserék. Mit vársz egy olyan csapattól, ahol majdnem Lenglet a rangidős és a csk.Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.14. 19:57:28Irgalmatlan sz@r volt a második félidő. Rossz néni ezt a szerencsétlenkedést, egy Vasas meccsen szebb az összkép.
Az 1:1 még jó eredmény is, ezért a teljesítményért vereség járt volna.
Amíg fent volt pár ember az A-csapatból is, nem volt momentuma a Boca-nak.
Jó kis laza sörmeccs volt, láttuk a B-csapatot, Puig nagyon tetszett, szeme volt a labdáinak. Csak az a sajnálatos, hogy Cou még ebben a csapatban sem tudott igazán kiemelkedni.
A 60. perctől már csak Mingu, Riqui meg Alves volt fent az A-csapatból, de egész meccsen is alig-alig játszottak a felnőtt csapatból, onnan is csak a cserék. Mit vársz egy olyan csapattól, ahol majdnem Lenglet a rangidős és a csk.Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.14. 19:57:28Irgalmatlan sz@r volt a második félidő. Rossz néni ezt a szerencsétlenkedést, egy Vasas meccsen szebb az összkép.
Az 1:1 még jó eredmény is, ezért a teljesítményért vereség járt volna.
Attol hogy sèrült volt, lehetne passzolni rendesen, meg egyeneseket rúgni a labdával….bence0330 írta: ↑2021.12.14. 20:03:14Nemrég tért vissza sérülésből, azért szerintem lesz ennél jobb, mint ahogy voltak kifejezetten jó meccsei szezon elején. De egyetértek, ma tényleg nem volt valami jó.vinszentvega írta: ↑2021.12.14. 19:57:39Hát…. Most már értem miért nem játszik Baldé…
Sajnos rém gyenge, pedig úgy tűnt, hogy ő lesz Alba igaz utódja…. Hát nem igazán
Nemrég tért vissza sérülésből, azért szerintem lesz ennél jobb, mint ahogy voltak kifejezetten jó meccsei szezon elején. De egyetértek, ma tényleg nem volt valami jó.vinszentvega írta: ↑2021.12.14. 19:57:39Hát…. Most már értem miért nem játszik Baldé…
Sajnos rém gyenge, pedig úgy tűnt, hogy ő lesz Alba igaz utódja…. Hát nem igazán