Élő közvetítések
- visca el barca
- Presidente del Barça
Eleg sokat vagyunk a sevilla kapuja elott, de sajnos ott elfogy a tudomany, igazi helyzetunk nincs tul sok. Jo lenne ha nem finganank ki a 60. percre, mert ez a sevilla ma utheto.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
Dembele idei legjobb felideje, jordi alba rem gyenge, nyugdijas tempoban nyomja, nico johetne dejong helyett.
Első félidő:
Jók vagyunk, dominálunk, voltak helyzetek, de megint benyaltunk egy elkerülhető gólt.
Araujó szép gólt fejelt, a legjobbkor.
Es elmaradt két sárga. Úgy látszik Dembelét nyugodtan lehet rugdosni
Jók vagyunk, dominálunk, voltak helyzetek, de megint benyaltunk egy elkerülhető gólt.
Araujó szép gólt fejelt, a legjobbkor.
Es elmaradt két sárga. Úgy látszik Dembelét nyugodtan lehet rugdosni
Megérdemelt egyenlítés! Arujo hatalmas kincs, olyan fizikuma és képességei vannak, hogy minden idők egyik legjobb Barca-védője lehet.
A támadók közül pedig szerintem Dembelé játszik a legjobban. Én örülnék, ha valami csoda folytán mégis maradna, szerintem nagyon jó helye lenne a Xavi-teamben.

A támadók közül pedig szerintem Dembelé játszik a legjobban. Én örülnék, ha valami csoda folytán mégis maradna, szerintem nagyon jó helye lenne a Xavi-teamben.
-
- Barça B
Az mi' menetemelkedés volt!! 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jaj de jó lenne, ha Araujo megtartaná, ezt a szokását. A jobbosról meg gyorsan robbantsák ki és legyen ott egy odavaló ember, mert neki nagyon nem fekszik, látható.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Egyenlítés nélkül is azt mondtam volna, hogy ez egy vállalható, korrekt félidő volt.
Így meg pláne, megérdemeltük.
Így meg pláne, megérdemeltük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Szép fejes
Végre!! Kellett ez a szünet előtt. Nagyon szép gól!

"A lényeg, hogy mutass egy aktuális ellenséget a tömegtájékoztatásban..." - Vaszilij Orehov - Hadműveleti zóna
Ez hogy nem sárga? 

Megint egy elmaradt sárga
Ter Stegen most már összeszedhetné magát. Jó, hogy nem lövetett még egyet a Sevillával. 

Hát ez nagyon nem volt benne, de ennek ellenére eddig jól néz(t) ünk ki.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
De szép labdasszerzés és megindulás volt Gavitól! 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
EG minden megmozdulása rém kellemetlen.
Ez meg óvodás gól, begurítják majdnem a 11-es pontig és nem vágjuk ki a francba emberrel együtt a labdát.
de amúgy inkább úgy értelmezhető a helyzetünk, hogy se elől, se hátul nem vagyunk acélosak.
Ez meg óvodás gól, begurítják majdnem a 11-es pontig és nem vágjuk ki a francba emberrel együtt a labdát.
mondjuk pont a két fiatal támadónk nem vette fel az emberét, nem tudom melyiké volt.
de amúgy inkább úgy értelmezhető a helyzetünk, hogy se elől, se hátul nem vagyunk acélosak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Eskü, a szöglet előtt agyaltam azon, h kíváncsi leszek, mi lesz a Sevilla első kaput eltaláló lövéséből.

Hogy tudunk mi ilyen bohóc gólokat kapni?
Nos, még mindig azt mondjátok néhányan, hogy elől vagyunk gyengék? 

- Guille
- Capitá del Barça
Abszolút. És még fejjatekban sem rossz, ami kb. az egyetlen érv lehet LDJ mellett.brownieheaven írta: ↑2021.12.21. 21:56:50Jutglá így az ifiből beszállva is sokkal értelmesebb választásnak tűnik a csatárposztra mint LDJ.
Jól tartja meg a labdákat és mer lőni is
Na bmeg...
Csak a szokásos:
A semmiből, első kapuralövésből gólt kapunk
A semmiből, első kapuralövésből gólt kapunk