Élő közvetítések
11-es vissza se nézve ..ellentámadás hol sárga gavinak
nico nagyon gyenge eddig
Óriási meme lesz a csávóból ha így folytatja, lord Bendtner elbújhat majd.
Amúgy mekkora önbizalma lehet ha egyfolytában ilyeneket csinál? Ez jó jel!
-
- Jugador d'estrella
A holland Ibra, kegyetlen a pali ! 

"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
A védelmünket ma is sebezhetőnek érzem, elöl kell eldöntetni a meccset.
A fiatalok tetszenek, hogy vehemensen játszanak. Nico személyében pedig egy kis erő is érkezett végre a csapatban, és a jövőben még jobb lehet ebből a szempontból.
A meg nem adott gólért kár, kevésen múlott. LdJ viszont gyönyörűen csinálta, ahogy 9-nek kell.
A fiatalok tetszenek, hogy vehemensen játszanak. Nico személyében pedig egy kis erő is érkezett végre a csapatban, és a jövőben még jobb lehet ebből a szempontból.
A meg nem adott gólért kár, kevésen múlott. LdJ viszont gyönyörűen csinálta, ahogy 9-nek kell.

Betanult mozgásokat látok, remekek vagyunk.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
kár azért a lesért.
Luuk >> Haaland egyébként
Luuk >> Haaland egyébként

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Komoly assist volt Gavitól, de nem fogják megadni, mert előtte les szitu volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ezt komolyan nem hiszem el.
Kár érte, nagy lett volna megint DJ-tól... meg persze Gavitól is.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2022.01.08. 18:42:46-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Játszik Luukinho? Ez a meccs már rossz nem lehet
. Hátha ollóz megint egyet.

Egy jó cserével, képes gólokat is szerezni, sokat nyerhetünk. Pedro is sokat adott, és még adhatott is volna, de nem elégedett meg a csere szereppel a MSN mögött.Grimaldo írta: ↑2022.01.05. 21:17:42Azért 22 évesen látszik már a mozgásán, hogy klasszis soha nem lesz belőle.De hasznos kiegészítő ember bőven lehet, ha megelégszik ennyivel. Egyik pozitív meglepetése a szezonnak az biztos.Barcaforever írta: ↑2022.01.05. 21:06:43Én Jutglaban látom a Pedro féle robotolós kis katonát, könnyen az első keretben ragadhat és bármi lehet belőle.
- bence0330
Oké, de ha a mozgása alapján lehetne megítélni egy csatár eredményességét a jövőre való tekintettel, akkor Inzaghi sosem lehetett volna futballista, és akkor még nem is említettem az évszázad top5 csatárát, Suarezt, akinél azért szurkolt az ember, hogy ne botoljon el a labdában, közben meg a jobb csípőcsontjával is 10 fölé tudott volna jutni szezononként.Grimaldo írta: ↑2022.01.05. 21:17:42Azért 22 évesen látszik már a mozgásán, hogy klasszis soha nem lesz belőle.De hasznos kiegészítő ember bőven lehet, ha megelégszik ennyivel. Egyik pozitív meglepetése a szezonnak az biztos.Barcaforever írta: ↑2022.01.05. 21:06:43Én Jutglaban látom a Pedro féle robotolós kis katonát, könnyen az első keretben ragadhat és bármi lehet belőle.

Közben kár, hogy nem zártuk le korábban, nem akartam itt már izgulni...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Azért 22 évesen látszik már a mozgásán, hogy klasszis soha nem lesz belőle.De hasznos kiegészítő ember bőven lehet, ha megelégszik ennyivel. Egyik pozitív meglepetése a szezonnak az biztos.Barcaforever írta: ↑2022.01.05. 21:06:43Én Jutglaban látom a Pedro féle robotolós kis katonát, könnyen az első keretben ragadhat és bármi lehet belőle.
Jó szállt be valóban. Előbb nyomtunk egy szép támadást, kár, hogy nem akadt be.
Minguezával nem vagyok kibékülve, a srác még ilyen ellenfél ellen is kevés.

- bence0330
Azért ez a Sanz gyerek szép csendben, a maga buszkecces egyszerűségével egészen korrekt szintet hoz már harmadik meccse.
Sosem értem, hogy az 5-ös sarkán 6 tömörülő ember közé minek lövi be a labdát vagy passzol oda bárki is....
"A lényeg, hogy mutass egy aktuális ellenséget a tömegtájékoztatásban..." - Vaszilij Orehov - Hadműveleti zóna
-
- Entrenador del Barça
Dani nagyon érzi még mindig a rövidpasszos játékot, a többiek meg meg.
Dembelé az a 99-es fifa játékosod, aki 50-esek ellen játszik, viszont a részeg húgod irányítja.

A kapufa sem segít szegény Dembinek. Rövid idő alatt a második bomba gólja lett volna.
Amúgy gyönyörűen csinálta, 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én Jutglaban látom a Pedro féle robotolós kis katonát, könnyen az első keretben ragadhat és bármi lehet belőle.