2022.01.14. 16:05:05
Nekem egyelőre korai. De nagyon. Szerintem nagyon meg kell szorulnia a klubnak, hogy őt értékesíteni lehessen. Amíg ilyen igazolásokat csinálunk, mint Ferran Torres 55 misiért, meg még Haaland is szóban forog, addig nem tudom ezt értelmezni. Mármint az anyagi szükség ilyen szintjét.
A srácnak hihetetlen jó képességei vannak, és a fizikai adottságai is kőkemények. Szerintem nagyon inteligens játékos ráadásul.
Igen, mindenki látja, hogy 1-2 hónapja szenved. Lehet hogy van az 3 is. És?
Xavi továbbra is pár hétben mérhető ideje van a csapatnál, teljesen nonszensz, hogy most (vagy a következő hetekben, hónapokban) az eladásáról beszéljünk. Pláne úgy, hogy akármennyire imádom, és akármennyire jó is idén, Busquets napjai azért csak meg vannak számlálva.
Ugyanazt tudom írni, mint Puignál is. Nehogy már akár csak halvány fogalma is lehessen bárkinek arról, pár hét után, hogy az új játékrendszerekben és a stílusban megtalálja-e valaki a helyét. Még mire kialakul, az is jobb esetben felemészt egy fél évet. És utána szerintem még mindig lehet várni az olyan képességű játékosokra, mint pl Frenkie. Ha lehet, találjon rá a helyére, és a formájára. Nem tartunk ott semmilyen szinten, hogy eladjuk.
Ha mégis ott az anyagi kényszer annyira, akkor meg nehogy már 55 milliós játékosokat vegyünk, meg Haalandról álmodozzunk. Értem, hogy amúgy kp-n elég vastagok lettünk az ifistákkal, de akkor is, több mint túlzás ez az egész.
Egyébként, szintén ahogy Puignál leírtam, szerintem nála se fordult meg Xavi fejében, hogy megváljon tőle. Láttam én is a főoldali cikket, de ez 100% víztiszta spekuláció.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila