Az az igazság, hogy szerintem nem voltunk rosszak, az utolsó 20 percet leszámítva (rendes játékidő), leginkább a labdákkal kereshető csatárok hiányoztak, vagy legalább a bevállalós támadók. Dembelével a pályán szerintem nyerhettünk volna, jó eséllyel. Persze ezt mind annak figyelembevételével írom, hogy milyen jó is ez a Bilbao. Szerintem jelenleg vannak olyan jók, mint pl a madrid. Konkrétan jelen pillanatban, és játék alapján.
Nem sajnálom a kupát, ahogy a szuperkupát se sajnáltam. Szerintem nincs szükségünk most kupára, nem éri meg bármelyikért most több fronton harcolni. Pláne a visszaeső sérültjeink és Dembelé kiesése után.
Fati miatt nem sajnálom a kupaszereplést, mert ha nem most, a következő meccsen sérült volna meg újra.
De remélem, hogy Pedrinek nincs nagy baja, vagy éppen Piquének (Lenglet a kövi a sorban

Ha őket elvesztenénk, akkor már nem érte meg a kupáért kiállni harcolni.
Egyébként Araujot felküldeni mindig nagy húzás, ha meg vagyunk szorulva.
Gavi lecserélését nem értetem.
Frenkie továbbra is egy szürke semmi, nagyon kivan a srác, szerintem fejben. Én is kilennék amúgy, ha a fényes karrierem egy ilyen csődhalmazon futna zátonyra, mint az FC Barcelona.
Alba nulla volt, míg Alves azért előrefele hozta amit kell. A védelemről és abban az ő helyükről egyelőre kár beszélni.