Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Destet. Elhiszem, hogy nem érti a pozíciós játékot annyira, de nem akarom elhinni, hogy olyan szinten nem, hogy lehetőséget se kapjon. És őt folyamat top csapatokkal hozzák össze, tehát ők valamit csak látnak benne amit mi nem tudunk kiaknázni.
Emberhátrányban 10 perc alatt megfordították. Akarásból jeles.visca el barca írta: ↑2022.01.20. 21:13:55Na, hatha kiszall a real is a matracosok utan a kupabol. En orulnek ha komolyan vennenk es behuznank vhogy.
Szerintem most hogy alapvető dominanciára törekedő, részleteiben kidolgozott koncepció próbál újra meghonosulni a játékunkban, felértékelődnek kicsit jobban a tapasztalt, nagy játékinteligenciával rendelkezők, és kevésbé számít majd a fizikális állapot. Alves már nem szántja fel a pályát, de rendkívüli labdabiztosságot és szerintem kifejezetten produktív előrejátékot láttunk tőle eddig minden alkalommal. Ráadásul jól is bírta szerintem.
Első indulat velem is ezt mondatja mindig, de valójában szerintem amikor hosszú ideig sérült valaki, akkor utána hiába áll helyre a testrész, és a fizikum, az izmok és inak meccsen kapott terhelését sehogy máshogy nem lehet szimulálni. Valamint szeritnem a játékosok is más mozgáskultúrával rendelkeznek (tudatalatt félnek) abban a helyzetben, amiben megsérültek. Most itt is az éles meccs szitura gondolok. És ez sajnos pont megint nem jó rásérülés vagy más újabb sérülés valószínűsége okán.visca el barca írta: ↑2022.01.20. 20:36:03Fati? Vicc, h hetek ota irjak h egeszseges, de jatszatni nem merik.
Depayról Xavi nyilatkozta is, hogy kellemetlenséget érzett, LDJ meg kétmeccses eltiltás kapott még a Sevillában, amiből most jár le a 2. majd.