2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ilyen sérülés hullám után senki nem fog érte érdemi pénzt adni már.
Andris, sztem ebben sajnos azért nincs igazad, mert a testben nem választható ennyire szét az, hogy izom, ezért nem a térde a para, tehát nincs nagy gond. A test egy rendszer, és egy csomó úton keresztül hatással van 4 műtét az izom működésére, tök mind1 mit műtötték. Ha más nem, elég az izompólyára gondolni, ami kvázi harisnyaként borítja be az egész testünket, és alapvető fontosságú. Fatinál ebbe vágtak bele négyszer 18 éves koráig, nem olyan nagyon távol eső területén attól, ahol most megsérül, kb a semmitől. A comhajlito és a térd ráadásul szoros kapcsolatban áll egymással, tehát nem is olyan meglepő, ami történik. sajnos ára vanAndris írta: ↑2022.01.21. 00:36:29Tudom veb már körbe fog röhögni, most kivételesen teljesen jogosan... de azért leírom, a sport és a mundo szerint is combizom probléma. Lehet, hogy súlyos, és nem fog játszani pár hétig, vagy akár pár hónapig, de ha tényleg izom, akkor azért egyrészt aligha végzetes, másrészt továbbra se a négyszer műtött térde a para.
Legyen meg az 1% reményünk, hogy valaha még lesz belőle mégis játékos.
Szerk: kicsit pontosabban, combizom, ami átlagosan két hónap, már megerősítették h egyértelműen izomnak tűnik, de kellenek holnap a részletesebb vizsgálatok (gondolom MRI).
Sajnos üveglábakon jár… nagyon rossz volt látni azt a jelenetet, amikor lesétált.
Ez különösen vicces, mivel Xavi ilyet nem mondott.visca el barca írta: ↑2022.01.07. 21:50:59Hogy van Ansu?
Nagyon jól, de kétlem, hogy ott lenne velünk holnap, mert többször is volt visszaesése.
Multkor mar azt mondtak teljesen egeszeges, csak fel kell epiteni![]()
Ezt úgy írod mintha egy pillanatra is komolyan lett volna gondolva hogy Araujot el akarja adni. Pont rámutat hogy mekkora hülyeség Fatit eladni, pont mint Araujot.csababarca írta: ↑2022.01.07. 19:32:47Araujot feleannyiért se tudnád értékesíteni mint Fatit.
Nem tudom miért pesszimista dolog, hogy egy 18 éves gyerek másfél éve sérült, és kicsit máshogy látjuk a dolgokat, nem tekintjük ezt természetesnek.
Lassan kifuttatjátok oda a dolgokat hogy még jó is, hogy négyszer műtötték ugyanott.
Én még véletlenül sem adnám el 2(!) sérülés után az egyetlen igazi klasszisunkat, akinek amúgy a nevét egy egész Nou Camp fogja megint skandálni, tehát marketingben is óriási, toronymagasan a legnagyobb marketing értékű játékosunk, és messze a leggólveszélyesebb, ennyire evidens módon gólt lövöldözni nagyon kevés ember tud(ott) csak.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.07. 17:18:02Ez a gond, és a bayern az dec 8.-a volt, ergó ha arra kész állapotban kellett volna legyen, akkor mi történt az elmúlt 1 hónapban? Persze mindenki csak találgat, de ha rendben lenne Fati akkor nem menne itt a tippelés. Megy a ködösítés ezerrel, hogy még egy hét, még 3 edzés, stb. stb. közben pedig lassan tavasz lesz és van 3-4 meccs a lábában idén. Addig kell megválni tőle, míg értéket kapunk.csababarca írta: ↑2022.01.07. 14:28:49A bayern ellen már mondták, hogy valószínűleg keretben lesz, de legkésőbb az utána lévő bajnokin.
Nekem mindegy, de ne tegyünk már úgy, mint ha normális lenne a szituáció ami vele történik hónapok óta.
Ez a gond, és a bayern az dec 8.-a volt, ergó ha arra kész állapotban kellett volna legyen, akkor mi történt az elmúlt 1 hónapban? Persze mindenki csak találgat, de ha rendben lenne Fati akkor nem menne itt a tippelés. Megy a ködösítés ezerrel, hogy még egy hét, még 3 edzés, stb. stb. közben pedig lassan tavasz lesz és van 3-4 meccs a lábában idén. Addig kell megválni tőle, míg értéket kapunk.csababarca írta: ↑2022.01.07. 14:28:49A bayern ellen már mondták, hogy valószínűleg keretben lesz, de legkésőbb az utána lévő bajnokin.
Nekem mindegy, de ne tegyünk már úgy, mint ha normális lenne a szituáció ami vele történik hónapok óta.