Nekem szintén új volt..szeretem az ilyen vidiket,mindig elérzékenyülök rajtuk és büszke vagyok,hogy Barcás vagyok

Először azt hittem a lánya aztán mondom mekkora állat vaok hisz hogy lehetne Puyinak tinédzser lányaLos Banditos írta:Nem rossz az ízlése Puyolnak
Ráadásul a zene is yó
Nekem is új,jó volt látni őket így is
Ezt még csak most láttam, vagy 5 perce röhögöt, ez nagyon tetszikMental_Theo írta:egyébként tényleg hasonlitanak.mindkettőjüknek ugyanolyan színű a szerelése
Nem is azzal szokdtam, csak mobndom megnézem, hátha azzal megy mert már elegem volt esetleg akkor a 3.akt nem tudnád valahova felrakni???Enrique írta:Rapidshare-ről, illetve a hasonló ingyenes helyekről nem érdemes letöltésvezérlővel szedni...
Amúgy nekem sikerült leszednem az összeset, köszi Lujo!
csak neked töltöttem:)barcafan írta:![]()
![]()
Nem gyenge hölgy, és a hangja se... Nem tudja vki hogy csinálhatnék ebből mp3at?
Beth Rodergas a neve
Most olvastam, hogy nem volt jó az utolsó rar fájl. Most töltöm, 1-2 perc múlva fent lesz. Ha valamelyik nem jó még, jelezzétek.bandika0101 írta:nem tudná valaki feltenni az uccso összefoglalot hogy le is tudjam tölteni és megnézni is tudjam!!!!! Mert nem lehet egyiket sem jácca le!!!!
Elöre is köcce!!!!