LG írta: ↑2022.01.25. 19:19:55
MQuCsabi írta: ↑2022.01.25. 14:55:38
Kèrdès, hogy ő is megkapja e a savat, mint Umtiti, hogy buta ès sámánokkal gyógyíttatja magát.
De ez a butaság már Umtitinél megdőlt, nem? Nyáron, mikor közellenség volt, és próbált kiállni magáért, akkor cáfolta ezeket, nemcsak sámános dolgot, hanem azt is. hogy nem hallgatott az orvosokra. Erre viszont a klubtól nem jött semmi cáfolat, szóval valószínűleg ez az igazság. Be lett feketítve, hogy a klub jobb színben tűnjön fel, nem is ő volt az egyetlen ilyen játékos. Azért szoktam írni, mikor rosszindulatú pletykák keringenek 1-1 játékosról, hogy ne ítélkezzünk, mert nem tudjuk az igazságot.
Sejtettem, hogy feljön Umtiti, de azért Fatinál kicsit más a helyzet. Az előbbi alapból konzervatív kezelést választott, mikor a klub ugyanúgy a műtétet javasolta. Nála előzetesen is azt jósolták, hogy sokkal tovább tart ez a mód, mintha műtötték volna, míg Fatinál ennek az ellenkezője.
És amikor újra megsérült továbbra is kitartott a műtét nélküli gyógymódnál.
Fati átesett 4 műtéten, teljesen érthető hogy nem bízik abban, hogy ez a helyes megoldás, plusz az se biztos, hogy egy 5. beavatkozás olyan jót tenne neki. Én se hiszem, hogy azt szeretném ha tovább szabdalnának, ha van más gyógymód is. Plusz gondolom az is közrejátszik, hogy hamarabb visszatérhet.
Nem csak hirtelen, saját elgondolásból döntött így, konzultált ő is orvosokkal, ezért is tartott két napig amíg döntést hozott. Biztosan számba vett mindent mielőtt döntött ezzel kapcsolatban.
Hogy ez lesz-e a helyes megoldás? Nem tudni. Annyit tehetünk, hogy szurkolunk a mielőbbi felépülésének és reméljük, hogy hosszú távon egészséges lesz.