Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őőő, ezt nem egészen értem. Miből gondolod? Egyrészt szerintem pont, hogy hamarabb akar visszatérni, ha véletlenül összejön a műtét nélküli kezelés. Aztán ha nem, még mindig mehet a kés alá.
Sejtettem, hogy feljön Umtiti, de azért Fatinál kicsit más a helyzet. Az előbbi alapból konzervatív kezelést választott, mikor a klub ugyanúgy a műtétet javasolta. Nála előzetesen is azt jósolták, hogy sokkal tovább tart ez a mód, mintha műtötték volna, míg Fatinál ennek az ellenkezője.LG írta: ↑2022.01.25. 19:19:55De ez a butaság már Umtitinél megdőlt, nem? Nyáron, mikor közellenség volt, és próbált kiállni magáért, akkor cáfolta ezeket, nemcsak sámános dolgot, hanem azt is. hogy nem hallgatott az orvosokra. Erre viszont a klubtól nem jött semmi cáfolat, szóval valószínűleg ez az igazság. Be lett feketítve, hogy a klub jobb színben tűnjön fel, nem is ő volt az egyetlen ilyen játékos. Azért szoktam írni, mikor rosszindulatú pletykák keringenek 1-1 játékosról, hogy ne ítélkezzünk, mert nem tudjuk az igazságot.
De ez a butaság már Umtitinél megdőlt, nem? Nyáron, mikor közellenség volt, és próbált kiállni magáért, akkor cáfolta ezeket, nemcsak sámános dolgot, hanem azt is. hogy nem hallgatott az orvosokra. Erre viszont a klubtól nem jött semmi cáfolat, szóval valószínűleg ez az igazság. Be lett feketítve, hogy a klub jobb színben tűnjön fel, nem is ő volt az egyetlen ilyen játékos. Azért szoktam írni, mikor rosszindulatú pletykák keringenek 1-1 játékosról, hogy ne ítélkezzünk, mert nem tudjuk az igazságot.
Anno Ronaldo minden sérülése után megműttette magát? Vagy neki is volt olyan, amikor hanyagolta a beavatkozást? Vagy nem tudom, kihez hasonlítsuk még a kortörténetet, Wilshere?
Jó felvetés! Az egyetlen magyarázat ami felmentheti ezt a felelőtlen döntést.
"Európa Liga elődöntő"
Egyébként a tapasztalatok azt mutatják, hogy ennek a lábnak annyi...
Sajna egyetértek, de érthető, miért próbálja meg. Annyi, hogy ha 2 hónap után megint gáz van, akkor még mindig műtheti, és kb ugyanúgy csak az idény esne ki, mert nyár végére akkor is kb felépülne. Lehet, hogy valami ilyesmi logika is volt benne...Andris írta: ↑2022.01.25. 14:50:07Na így lesz belőle Dembelé 2.0.![]()
Mindenesetre ha még egyszer rásérül, majd emlékezzünk, hogy nem a Barca orvosi stábja az elsőszámú felelős. Nekik tiszta volt az álláspontjuk, műteni kellett volna.
Mindegy, reméljük a legjobbakat, Áprilisban már lövi a gólokat az Európa Liga elődöntőben.
Na így lesz belőle Dembelé 2.0.
Bízzunk benne!Andris írta: ↑2022.01.23. 11:33:44A meniszkusz nem hiányzik, hanem implantátum van a helyén, legalábbis legjobb információim szerint ez nem egy olyan testrész, amit csak úgy eltávolítanak, aztán viszont látásra. A részleges meniszkusz sérüléseknél szoktak csak eltávolítani sérült részt(!) és úgy hagyni. Nekem konkrétan ez volt a térdemmel. Ezek általában atroszkópiás műtétek és pár hét után visszatérés jön a profi sporthoz. Fatinál nagyon nem ez volt, azt hiszem.
Ezért írta valaki, hogy ez picivel megrövidíti a karrierjét. Ettől még vígan lehet(ne) évi 30 gólos, 40 meccsel rendelkező csatár a Barcában.
Egyszer se sérült rá eddig, és reméljük nem is fog.
A végső szót már kimondták az orvosok, a múltkori combhajlító sérülése újult ki. Hét elején döntenek Fatiék (nem - csak - az orvosok), hogy konzervatív vagy műtétes kezelés következik. Semmi olyan definitív akadálya nincs az ő karrirerjének, amit sugallni próbálsz. Ettől még persze lehet, hogy már sose lesz 100as.
bence0330, nem a másik lábában van az izomsérülés. Sajnos az érintett térd lábán, a térdhajlító izom az, amiről szó van. Nem valami rózsásak a kilátások, de azért nem is menne csodaszámba, ha visszatérhetne a normális kerékvágásba majd.
A meniszkusz nem hiányzik, hanem implantátum van a helyén, legalábbis legjobb információim szerint ez nem egy olyan testrész, amit csak úgy eltávolítanak, aztán viszont látásra. A részleges meniszkusz sérüléseknél szoktak csak eltávolítani sérült részt(!) és úgy hagyni. Nekem konkrétan ez volt a térdemmel. Ezek általában atroszkópiás műtétek és pár hét után visszatérés jön a profi sporthoz. Fatinál nagyon nem ez volt, azt hiszem.