2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én személy szerint nagyon kedvelem Christensen játékát, nagyon jó jétákosnak tartom, örülni is örülnék nagyn ha Barcelonát választaná, de ha teljesen öszinte akarok lenni, sajnos nem vagyok meggyőzödve arról, hogy be is válna.
A sajtó úgy is mindenkivel össze fog minket hozni, Di Maria-t úgy 4 éve eljátsszák minden egyes alkalommal. Reális esély szerintem Azpira van, Kessie-re nem hiszem hogy rámegyünk. A többi engem nem izgat, főleg Dybala meg Isco nem.DaVeR írta: ↑2022.02.03. 14:31:53Kicsit megpróbáltam utána nézni, hogy kiknek jár le per pillanat a szerződése nyáron..
Csak néhány példa:
Pogba, Suarez, Dybala, Isco, Lacazette, Origi, Di Maria, Azpilicueta vagy pl Franck Kessie..
A lista: https://www.goal.com/en/lists/out-of-c ... 871bffbb5e
Kit látnátok szívesen?![]()
Christensenről már nagyon régóta cikkeznek, ő biztosan nem hosszabbít, ahogy Azpi is folyamatos téma. Kessié és Süle neve is többször felmerült, Ezek közül bárkit elfogadnék, bár a dánt annyira nem ismerem.DaVeR írta: ↑2022.02.03. 14:31:53Kicsit megpróbáltam utána nézni, hogy kiknek jár le per pillanat a szerződése nyáron..
Csak néhány példa:
Pogba, Suarez, Dybala, Isco, Lacazette, Origi, Di Maria, Azpilicueta vagy pl Franck Kessie..
A lista: https://www.goal.com/en/lists/out-of-c ... 871bffbb5e
Kit látnátok szívesen?![]()
mar nem kell izgulni a hosszabbitasok miatt, allitolag nyartol 400m lesz a fizuhatar, abba pedig boven beleferunk, meg ujak igazolasaval is
Araujonak már bedobtak egy ajánlatot, ami nem nyert (mondjuk nagyon alulról kezdték (ha jól emlékszem valami 2 milla volt), és Gavival is mindenképpen akarnak, bár lehet, hogy inkább nyárra halasztják, hogy tisztázódjon a jövő évi bérkeret.
Azt nem tudom, de ha maradni akarnak, akkor nem ezen a pár hónapon fog múlni. Lehet úgy is hosszabbítani, hogy a fizetésemelés csak jövőre lép életbe.
Ez a helyzet durva lebutítása és ferdítése. Az, hogy szurkolóként neked CSAK a Barca számít, jelentsen ez bárkinek,bármit egy dolog. Sőt, teljesen rendben van.hajnesz írta: ↑2022.02.01. 13:11:50
Mármint arra gondolsz, hogy a csúnya gonosz barca nem nézte jó szemmel, hogy a keret legnagyobb fizut kapó játékosainál szerett volna valami változást eszközölni, csak ők erre hosszú ideig nem voltak hajlandók? (Dembélé még most sem)
Mit lett volna a megfelelő ebben az esetben? Mosolyogva tűrni, hogy ez a nyeretlen kétballábas lehetetlen fizetést kér, majd év végen lelép, mindezt úgy, hogy kb semmit nem tett le az asztalra, és csak egy örök ígéret maradt? Igenis szenvedjen, remélem az arcára fagy a mosoly a lelátón, mi is szenvedtünk miatta elég sokat az elmúlt 4évben, neki csak felet kell.
ocsike83 írta: ↑2022.02.01. 08:35:58Továbbra is úgy gondolom, hogy egy ilyen cirkusz után, 99 %-ban eldöntötte, hogy távozik.baas11 írta: ↑2022.02.01. 06:56:03Mondjuk” kihasználhatnánk “ nem ?!barca0417 írta: ↑2022.02.01. 01:09:00Pena 26 os volt, nem volt hivatalosan az első csapat tagja. Én úgy tudom. Ezért is lett volna jó ha van még távozó.
Összessegeben erősödtünk az a lényeg. Csak Dembelevel kell valamit kezdeni a tavasz folyamán. De bízom benne hogy nem lesz bomlasztó a magatartása, hozzáállása.
Miert mi történik akkor ha mondjuk Napoli ellen egy Torres Auba Dembele trióval állunk ki es ne adj isten működik ? !
Így nem tudom elképzelni, hogy a motiváció apró kis szikrája is lenne benne, amivel a csapat javára lenne.
Nem passzoltam középre. És? Fölé ment 2 méterrel? És? Nem mentem vissza védekezni? És? Eladtam a labdát, abból kaptunk gólt. És?
Jövőre úgy sem leszek itt, nem érdekel, h BL, EL, vagy Konfetti Liga.
Valahol faramuci a helyzet, hogy nincs "szabad" szám, amikor egész évben megy a panaszkodás, hogy mindenhol hiányos a csapat és 4-5 "B" játékos utazik minden meccsre.
Elég komoly párhuzam van az ő grafikonja és a mi csapatunk teljesítményének vonalai között.....a szent tehenekre vetítve pedig akár egymásra találásról is beszélhetnénk....de ember küzdj és bízva bízzál....
Elvileg Artetával volt összezörrenése, hogy mi volt az oka, az nem nagyon szivárgott ki. Nem emlékszem, hogy korábban bármilyen balhéja lett volna, szóval nem nevezném problémás játékosnak. A tavalyi szezonja igaz nem volt túl jó, csak 15 gólt tett el, de azelőtt rendszeresen 30 fölött termelt. Ha lehoz egy 12-13-as tavaszt már baromira megérte.sansz írta: ↑2022.02.01. 13:07:52Én nem temetném azért és hát nem tudjuk, hogy nyártól milyen lesz a fizetése (a mostanit se). Az Arsenálnál nem játszották el, azt amit nálunk Umtitivel és Dembelével, hogy a saját klubja fúrja hosszú időkön át és csepegteti a kis hergelő féligazságait.
Kegyvesztett lett, ez a biztos, de olyan kevés infó van, hogy nem jó, ha ítélkezünk róla. És ha csak a tulajjal zördült össze, ahol esetleg a játékosnak volt igaza..? Nyilván ennek az ellenkezője is lehet.
Állítólag meg kell várni, hogy egyszer a Senal-nál megtörténjen a bejelentés.
Valamit írtak még tegnap este, hogy mivel szabadügynök, ezért éjfélig be se lehet jelenteni, csak utána.. ha meg ma is be lehet, akkor minek kapkodni.