2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem tudom, pontosan hogy lehet ennek utánanézni, de úgy van, ahogy Davi mondta. Emlékeztetőül az utolsó két meccse a 3-5-2 előtt, amivel kiérdemelte Koemannál a padot:grgly50 írta: ↑2022.02.10. 14:03:53Trincao? Isten ments!
De gyorsan felejtenek az emberek. Alig vártuk, hogy túladjunk rajta. Persze voltak, akiknek tetszett. Valójában egy hasznavehetetlen jobbszélső volt itt nálunk, aki önző, cselező volt, más semmi. Körülbelül egy szinten volt Afellayal, Gomessel.
Nézzetek utána!
Trincao úgy kezdett, mint egy kisgyerek tele pelenkával, de aztán teljesen korrekt, sőt bíztató volt, amit hozott a végén. Aztán jött a 3-5-2 és a pad.grgly50 írta: ↑2022.02.10. 14:03:53Trincao? Isten ments!
De gyorsan felejtenek az emberek. Alig vártuk, hogy túladjunk rajta. Persze voltak, akiknek tetszett. Valójában egy hasznavehetetlen jobbszélső volt itt nálunk, aki önző, cselező volt, más semmi. Körülbelül egy szinten volt Afellayal, Gomessel.
Nézzetek utána!
Mindketten kolcsonbe vannak. Szerintem amit irt az pont azt jelenti, hogy megtartjuk Traoret.grgly50 írta: ↑2022.02.10. 14:03:53Trincao? Isten ments!
Nézzetek utána!
Hát a mi helyzetünkben ezt kb úgy tudom elképzelni, mint egy LIDL akciót. Ha nem mész oda nyitásra (kvázi nem vagy nyerő pozicióban), vagy nem marad semmi, vagy marad a kukázás....fanbarca írta: ↑2022.02.10. 14:39:26Christensennek én is örülnék, de azért jó lenne egy ballábas védő, egy kis FM:
2023 nyarán lejár a szerződésük, tehát olcsóbban megszerezhetőek:
· Evan Ndicka – ballábas, 22 éves, 1.92 méter magas, ballábas, francia, Frankfurtban játszik, értéke 28 millió euró
· Inigo Martinez – ballábas, 30 éves, senkinek nem kell bemutatni; értéke 25 millió euró
Ezen a nyarán lejár a szerződésük:
· Romagnoli – ballábas, 29 éves, senkinek nem kell bemutatni; értéke 20 millió euró
· Zagadou – ballábas, 22 éves, senkinek nem kell bemutatni; értéke 14 millió euró
Egyéb játékosok, akiknek 2023 nyarán jár le a szerződése:
Salah, Rashford, Sterling, Mané, Gnabry, Skriniar, Gabriel Jesus, Oblak, Messi, Fabián Ruiz, Tielemans, Carlos Soler, Kanté, Lewa, Söyüncü, de Vrij, Koulibaly, Shaw, Asension, Gayá, Lemar, Mahrez, Zaha, Firmino, Gravenberch, Douglas Luiz, Gosens, Locatelli, Guerreiro, Gündogan, Ronaldo, Zapata, Aouar, Moise Kean, Kulusevski, Naby Keita, Akanji, Renato Sanches, Guedes stb.
Trincao? Isten ments!
Cabral 14 misiért váltott csapatot, és Ő Európában termelte a gólokat.Troym írta: ↑2022.02.10. 12:53:24A baj, hogy 20 millióért semmilyen csatár csodagyereket nem lehet szerezni. Van pl. valami opciója a csapatnak 2 Santos ifijátékosra, még azoknak is a diiszkont ára 35 millió / db.
Adeyemi, Isak, vagy David aki beillene ilyen kategóriába inkább olyan 50-60 millióba kerülne + a fizetésük. Vlahovic is egy olasz középcsapatból 75-80 millióért távozott.
Ezeket én ugyan nem olvastam sehol, de nem lepődnék meg egyiken se. Olyan szempontból nyugodtabb vagyok, hogy úgy néz ki Xavi-é lesz az utolsó szó, ha valamelyikük kelleni fog neki, akkor maradni fognak.
Konkrétan 2 db olyan védő marad, akiben még több, mint 2 szezon lehet (EG, Araujo)
Igen, védőfrontot elég gyászosan állunk. A 2 francia csak a pénzt viszi, tőlük remélhetőleg megszabadulunk. Pletykák szerint Pique is lehet, hogy visszavonul a szezon végén. Mingueza szerintem lassan 1 éve nem játszott középen.
Amennyi Barca-drukker került a felszínre az ingyen igazolható játékosok közül az elmúlt 1-2 hónapban Xavi és az új lendület miatt, gondolom abban reménykedtek, hogy Kessié még Elefántcsontparton 10 évesen Eto'o-t, Dinhot, meg Messit nézte esténként.
Ezt mondjuk szerintem eleve nem gondolták túl komolyan. Talán egyszer felhívták, hogy mennyi az annyi, kb. ennyi lehetett.
Ha ezt nekem írtad, akkor azt tudom mondani, hogy leírtam pontosan, hogy miért van a "hírnek" abszurditása. A konkrét hírnek, nem pedig annak, hogy valaki esetleg érdeklődne iránta.LG írta: ↑2022.02.06. 14:44:31Miért lenne annyira abszurd, hogy Araujo iránt van érdeklősés? Amíg nincs meg a hosszabbítás, próbálkozhatnak más csapatok. A játékos pedig lehet, hogy jól érzi magát, de az is lehet, hogy van olyan ajánlat, amin azért elgondolkodna a váltáson. Naivitás lenne azt gondolni, hogy majd mindenki inkább egy zsák krumpliért (nyilván ezen a szinten kell érteni a hasonlatot) játszik Barcelonában, mint egy zsíros fiezetésért egy egy jelenlegi top klubban.
Szerk: közben látom, Gavi sem fogadta el a zsák krumplit....
Szerintem kacsa mindkettő. A forrásmegjelölésed már anélkül is árulkodó, hogy felkeresnénk (bár megtettem). Ugye ez kb az igazolasok.hu domain névvel lehetne egyenlő, ha magyar oldal lenne. Eleve ez a profiljuk, ebből "élnek", már a domain választás is ezt sugalja.
Az eddig megjelent neveken (Süle, Azpi, Christensen, Mazraoui, Kessie, Brozovic) felül én rámennék Zagadou (Dortmund, 22) Kamara (Marseille, 22) és Tolisso megszerzésére, hátha ők könyebb dió.