Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Plusz ha így marad a Real meccs (márpedig Benzema és Vinicius hiányával ez benne van), 10 pontra lennénk csak lemaradva.Barcaforever írta: ↑2022.02.06. 21:30:45Pont ezt akartam kérdezni, h ki ellen van az elmaradt meccsünk. Akkor már 1 ponttal megelőznénk a Betist ha jönne a 3 pont és kezdődhet egy csodálatos tavasz.![]()
Pont ezt akartam kérdezni, h ki ellen van az elmaradt meccsünk. Akkor már 1 ponttal megelőznénk a Betist ha jönne a 3 pont és kezdődhet egy csodálatos tavasz.
Nagyon jó meccsen sikerült tényleg szép játékkal és sok munkával nyerniük, óriási gratula.
Számomra inkább az kiemelendő, hogy úgy védekeztük, hogy a matracosoknak igazán komoly helyzete sem volt. Nem jöttek sorra ziccerek,, hogy csak nagy mákkal nyertünk vagy MAtS-nak kellett erőn felül teljesítenie. Nyilván nyomtak, ami emberhátrányban és két gólos előnyben természetes, de nem volt sokkal több a játékban.Bob_Marley írta: ↑2022.02.06. 19:32:51Én is azt emelném ki,hogy kivedekeztuk a végét,ez nagyon fontos 3 pont volt és mentális lökés kell legyen.
mess2009 írta: ↑2022.02.06. 19:52:21az, hogy mellé lőttem az eredményt illetően ok. lehetne előzményekre hivatkozni de minek? aki tippel annak ez benne van. tetszett is a meccs, izgultam is megfogadom, hogy most nem illik kritizálni de! egy valami ben azért másként látom az összegzést, nevezetesen az ellenfél gyenge játékának a megítélésében. ez az Atlético bizony gyengén játszott, különösen az első félidőben és ha az ellenfél ennyi előnyt ad annak örülni kell és lehet is de relatíve - ennek függvényében illik a saját teljesítményünket is kezelni.
ezért aztán én várok, elsősorban néhány meccset, hogy az itt látott játék mennyire tud stabilizálódni, mi történik , ha négy lövésből nem megy be három, ha egy gyorsabb, jól kontrázó - egyáltalán egy intenzívebben támadó - csapat jön.
az újak: Traoré azt játszotta ami az előzetes videójában is látható, Xavin (is) múlik majd, hogy hogyan használja. Torres jól mozog a támadó szekcióban, a kondija rendben, ami hiányzik, az a gólveszély. Abu be állt majd meglátjuk.
Dest-Alves: előzetesen azt mondtam, hogy hátul kevés, elől lehetnek jó megoldásai nos ebben jobban teljesített a büntetőt én nem ide raknám az nem teljesítmény hanem pech, előfordul. Dest viszont szerintem igen is jól szállt be a védőmunkája korrekt, de Niko is jól segítette. (Carrascót megfogni nem akármilyen teljesítmény bármelyik védőnek)
Xavi: határozottan tetszik, hogy nő a passzok hossza, direktebb a támadás és ezáltal gyorsabbak is lettünk még kontrák nélkül is. egy stabilan gólerős ember viszont továbbra is kerestetik.
Ez ma teljesen rendben volt, hiányzott mindenkinek egy ilyen meccs, ilyen győzelem. Szerintem nem sokan számítottunk erre.
Real elleni meccs se volt rossz, és ez se.visca el barca írta: ↑2022.02.06. 13:23:07Ezt kb minden nagyobb meccs elott leirjuk, aztan jon a pofaraeses