Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen, van 1-2 opció. Sima 4-3-3, vagy hát Gavi ahol játszik, Dest behúzódik, Alba behúzódik, de én valahogy olyat érzek, hogy FDJ húzódik hátra második motornak, Dest meg vagy marad jobbhátvéd, vagy 3-4-3-ban szélső "középpályás".
Kíváncsi leszek Alves nélkül hogyan játszik majd a középpálya, mert a támadások motorja ő volt Busi helyett. Remélem nem az a lagymatag oldalpasszhoz térünk vissza.visca el barca írta: ↑2022.02.12. 13:10:36Gyozess csapaton ne valtoztass. Alves dest csere es ennyi. Max ha aubat beakarja erolteni, akkor gavi pados lesz, kpn busi de jong pedri, elol meg torres auba adama.tatesz1990 írta: ↑2022.02.12. 08:58:21Mit gondoltok milyen kezdőt tesz fel Xavi a pályára a hétvégi derbin?
En viszont gavit benthagynam, bombaformaban van, ellenben ferrant kivennem mert amiota itt van sok vizet nem zavar.
Figyelembe véve, hogy Dest szerintem (és valszeg Xavi szerint is) teljesen alkalmatlan arra a feladatkörre, amit Alves hozott az Atletico ellen, szerintem nem lehetséges az amit írsz.visca el barca írta: ↑2022.02.12. 13:10:36Gyozess csapaton ne valtoztass. Alves dest csere es ennyi. Max ha aubat beakarja erolteni, akkor gavi pados lesz, kpn busi de jong pedri, elol meg torres auba adama.tatesz1990 írta: ↑2022.02.12. 08:58:21Mit gondoltok milyen kezdőt tesz fel Xavi a pályára a hétvégi derbin?
En viszont gavit benthagynam, bombaformaban van, ellenben ferrant kivennem mert amiota itt van sok vizet nem zavar.
Nem lehetetlen, de nem tenném rá a terhet a srácokra, láttuk, mi történt, mikor tűzközelbe értünk tavaly. Mindenesetre nagyot fordult a világ november eleje óta. A feedben megjelent statisztika például elég komoly, miszerint Xavi érkezése óta mindössze 2 ponttal lemaradva a Reáltól 2. helyezettek vagyunk a tabellán... pedig ugye kb csak az előző meccsre lehet azt mondani, hogy Xavi komoly erősítéssel gazdálkodhatott. A játék sokszor volt szenvedős, de ennyit számított a mentalitás, amit hozott. Valahogy behúztuk sorra ezeket a meccseket. Az erősítésekkel meg most azért lesz 1-2 alkalom, mikor talán nem kell szenvedni sem annyira.visca el barca írta: ↑2022.02.13. 11:50:56Bocs a duplaert, de mas tema.
En csak most nezem a tabellat, ha hozzuk az elmaradt meccseket meg a classicot, akkor csak 7 pont a real elonye. Ha odatesszuk magunkat tvasszal még barmi lehet, eleg sokat bukdácsol a reál....
Gyozess csapaton ne valtoztass. Alves dest csere es ennyi. Max ha aubat beakarja erolteni, akkor gavi pados lesz, kpn busi de jong pedri, elol meg torres auba adama.tatesz1990 írta: ↑2022.02.12. 08:58:21Mit gondoltok milyen kezdőt tesz fel Xavi a pályára a hétvégi derbin?
Jó kérdés. Én jelenleg Destnek nem szavaznék bizalmat (bár valamikor kéne, kár hogy már nincs kupa), fontosak a bajnoki pontok.tatesz1990 írta: ↑2022.02.12. 08:58:21Mit gondoltok milyen kezdőt tesz fel Xavi a pályára a hétvégi derbin?
Szerintem egyre ritkább, és inkább figyelmeztetek, mint törölgetek. Legalább egy bizonyos pontig.
Nem, csak anno fogadtam rá.
Létavértesi vagyok, játszottam is a csapatban, ide való vagy Te is?Olcha írta: ↑2022.02.08. 15:18:55Már elnézést, de ki nem pottyantja le, hogy milyen formában volt az Atletico? Még egy rosszabb formában lévő Létavértessel sem csináltunk volna semmit pár hónappal ezelőtt.
Ami számomra szembetűnő volt ezen a meccsen az az, hogy milyen tempóval járattuk a labdát. Nem volt tökölés és az agresszivitás is ott volt a szeren. Ráadásul az Atletico még rossz formában is nagyon tudja törni a Focit.. erre most esélyük sem volt - aztán már nem is nekik kedvezett volna a játék tördelése..
Nem azt mondom, hogy mindenben tökéletesek voltunk, de nagyon jó meccset játszottak a srácok és annyi a lényeg, hogy ez a forma tartson ki jó sokáig.
Szerintem abban, hogy nem lett 5 vagy 6, az is közrejátszott, hogy Hermoso és Vrsaljko lehozásával jobban le tudták zárni a széleket. Simeone elkésett ezzel a lépéssel, de a megszégyenítő összeomlást megakadályozta.bence0330 írta: ↑2022.02.08. 20:41:10És tegyük gyorsan hozzá, hogy a főoldali "félbeszakadt mészárlás" nagyon találó kifejezés erre a meccsre, én esküszöm 4-1-nél azt éreztem, amit kb Valverde óta nem, hogy nem egyeznék ki az eredménnyel.Ha nincs az a megmagyarázhatatlan talpalás, szerintem nem 4 lett volna a vége...
bence0330 írta: ↑2022.02.08. 20:41:10És tegyük gyorsan hozzá, hogy a főoldali "félbeszakadt mészárlás" nagyon találó kifejezés erre a meccsre, én esküszöm 4-1-nél azt éreztem, amit kb Valverde óta nem, hogy nem egyeznék ki az eredménnyel.Ha nincs az a megmagyarázhatatlan talpalás, szerintem nem 4 lett volna a vége...
sansz írta: ↑2022.02.08. 00:57:54Csak a pontozáshoz két comment:
Szerintem Stegen nem átlagosan jó volt, hanem kifejezetten nagyon jó volt. Az,hogy ilyen indításai vannak, ez tőle sem alap, pláne nem mostanában. Emellé bravúros védése is volt. Bármennyire is jól játszottunk, valójában 3-4 olyan gólt nem lőttek be az atletisek,amilyenek nekünk fele olyan lehetőségek is bepattantak. Ha csak egyet nem bénáznak el ellenünk, vagy ha nincs TS bravúr, onnantól szerintem forró lett volna a talaj nekünk.
Alba viszont az ellenkezője. Oké, fenomenális gólt lőtt és kellett is, igazi lélekromboló volt a madridiaknak. De ezen kívül hozta a mostanában szokásos inkább gyenge formát, a védekezésben nem olyan nagy segítség, elől is baromi sablonos. A gólnál se lett volna ennyi helye, ha nem csináltak volna be (jogosan) az Alves-Traore párostól az ellenfelek.
a teli 4 igazolasunk nelkul eros lett volna az atleti vedelme, ebben biztos lehetszbrazilfan írta: ↑2022.02.08. 18:58:41Nem volt szándékom mindenbe belekötni, de a reakciókat látva most már magam is úgy gondolom, hogy egy kötözködő, semmi se jó alak vagyok.
Az utóbbi évek Barca-Atletico meccsei nem a gólzáporokról voltak emlékezetesek, pedig elég jó és gólerős támadóink voltak, és az esetek nagy részében domináltuk a meccseket. Az Atletico védekezése mostanra nagyot zuhant, csak ennyit akartam mondani.