Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pontosan. Össze se lehet hasonlítani -már elnézést- azzal a műveletlen, nagyképű, arrogáns, unszimpatikus Murinho-val...ozsimiki írta:A Tőle megszokott,nagyon szimpatikus,és intelligens interjú!Rajmó írta:Rijkaard interjú
A Tőle megszokott,nagyon szimpatikus,és intelligens interjú!Rajmó írta:Rijkaard interjú
jah Gudjhonsen fejére meg fehér sapit húztak!Ronaldinho 17 írta:Santi-t megb*szta a 220!
Edmílson Norvégia ellen játszott barátságos válogatott mérkőzést azért nem került be.Game90 írta:Edmílson sérült volt gondolom azért nem került be.
Nem nem adja, de ha mindenki megkérdezi még hatvanszor, ahelyett, hogy venné a fáradságot, hogy esetleg visszanézzen 1-2- oldalt, az kicsit már idegesítő.shearer09 írta:Akkor a tetves Sport 1-2 nem adja a meccset?
Igen!neten tudod nézni az alábbi linken:shearer09 írta:Fogja valami adni?
Bommel engem is meglepett,de ha végiggondoljuk,nagyon nem volt más lehetősége Rijkaardnak,Mottat muszáj volt a keretsben hagyni,mert nincs másik vkp.Game90 írta:Ez a keretszűkítés meglepett.![]()
Edmílson sérült volt gondolom azért nem került be. Bellettivel, Ezquerróval és Saviolával egyetértek (bár Saviola bekerülhetett volna azért). És Van Bommel? Vele mi van?
Jó nyertélVictorValdes19 írta:Game90 írta:A 11-es mezszám általában nem a csatároké? Furcsa lesz egy balhátvédet ebben a mezszámban látni.[/quote}
lásd a realba cicinho 11-esben játszik
Mr. Master írta:Én meg még láttam is. Egy rózsaszín-ezüst keverék csillogós porsche cayanne.visca el barca írta:nah tudtam, hogy megkapom vkitől![]()
engem spec pl érdekel vv pinkporschéja (komolyan!)