2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk azért Dembélé a lista végén van becsület terén és ez már régóta kiderült. És igen, kell legyen terv a pesszimista verzióra is, de a hangsúly nem lehet azon. Játékosokat szidjuk, a vezetőséget is, a legrosszabbat vetítjük elő. Mért csináljuk ezt? Hogy inkább pozitívan csalódjunk?Troym írta: ↑2022.02.15. 00:24:03Mert ha nem készülsz akár ilyesmire is, akkor nem vagy elég körültekintö vezetőként. naivitás azt gondolni, hogy aki egyszer a csapat játékosa lett innen akar visszavonulni. Az semmit nem jelent, hogy azt nyilatkozta a sajtóban, hogy maradni fog, ha jól emlékszem Dembele is mondott ugyanilyet kb egész ősszel. Lehet, hogy marad és tévedek, sőt legyen is igazad, de erre feltenni mindent minimum merész. Az tuti, hogy van annyira jó, hogy kb. minden BL esélyes
csapat szívesen látná, nyilván az ügynóke csak összeszedi a lehetőségeket. Pl a Chelsea egész védelme távozni fog nyáron. Plusz, azt is írhatnám hogy időnként sérült, ami miatt kell több ember a rotációba és Mingu, Umtiti, Lenglet nem megoldás.
Biztos van terv arra is, de a cél elérni hogy maradjon.
Mert ha nem készülsz akár ilyesmire is, akkor nem vagy elég körültekintö vezetőként. naivitás azt gondolni, hogy aki egyszer a csapat játékosa lett innen akar visszavonulni. Az semmit nem jelent, hogy azt nyilatkozta a sajtóban, hogy maradni fog, ha jól emlékszem Dembele is mondott ugyanilyet kb egész ősszel. Lehet, hogy marad és tévedek, sőt legyen is igazad, de erre feltenni mindent minimum merész. Az tuti, hogy van annyira jó, hogy kb. minden BL esélyes
Tényleg nem értem, miért kell ilyen butaságokat írni.
Próbáltuk, nem ment. Trincaot legalábbis visszahoznám Xavi keze alá, és alapvetően jó, amit írsz, de most nem vagyunk abban a helyzetben. Ide már most kell egy rendes gólvágó, nincs helye ígéreteknek. Haalandnak örülnék, annak a disznó Raiolának nem. De ahogy a Skyfallban is mondják, "Nincs karácsony, nemde?" A norvég kölyköt meg kell próbálni, nincs más lehetőség. Az ilyen Mbappé-jellegű parasztoktól meg kíméjük a csapatot.Troym írta: ↑2022.02.12. 23:22:22A spanyolnál kicsit gyengébb ligából kéne összeszedni a legeredményesebb 23 alatti csatárt, aki nem 100 millióba kerülne. Ezért örülnék nagyon David (Lille), Darwin Nunez (Benfica), Gouiri (Nice) Adeyemi (Salzburg) vonalnak. Utóbbi szerintem 90%, hogy megy a Dortmundba, de a többi jó lehetne.
Aztán lehet belelóg a kezem a bilibe és őket egyiket sem lehet megszerezni.
Sztárokban Haalandon kívül nem gondolkodnék, benne is csak azért mert nagyon fiatal és a középpályásokkal lenne sok évük együtt.
Alvarezt is idevenném, akit meg a City vitt el.Troym írta: ↑2022.02.11. 16:58:52Nekem nagyon tetszene Haaland, de az nem jó irány, ha ennyire csak 1 emberben gondolkoznak, mint a hírek alapján látszik.
Cabralról lecsúsztak, Vlahovicról, Alvarezről szintén, Isak idén nincs formában, Adeyemi szál elhalkult, David, vagy Darwin Nunez be se került a jelöltek közé.
Ha a norvég nemet mond, amire van esély, ha a 10 legnagyobb klub őt akarja, akkor nem látom merre tudnak lépni. Szerintem Isak 19 meccs / 4 gól nem ér 80 milliót.
Olyan, mint Ibra volt fiatalon.Mindenhonnan kaput talál.Nagyon labdaügyes, jó a passzjátéka.Lát is.Erős is.Méretéhez képest nagyon gyors is, kellő mértékben erőszakos.Szerintem jobb 9-esben mint Mbappé. Nagy előnye, hogy a fiatal Ibrával ellentétben nem önző.
Annyi biztos, hogy nem fog túl hízelgően hatni a klub imidzsére az ha a Real ingyen behúzza Mbappét, mi meg annyit tudunk virítani hogy De Jongok meg Braithwaitek mennek/jönnek.
A Marca szerint csak holidayezett a családdal Madridban, még nem jelent semmit
sztem Auba sajnos nem fog bevalni (adja Isten, hogy en tevedjek)bence0330 írta: ↑2022.02.11. 13:08:10A teljesítménye szerintem nem zsákbamacska, de kicsit gyanúsan sokat sérült. Súlyos nem volt köztük, de elég gyakran kell kihagynia pár meccset.
Ennyi pénz nekem is soknak tánik érte, pláne, ha Auba beválna. Az ő ittléte alatt meg be lehetne illeszteni szerintem is egy Cabral/Julian Alvarez 2-t. Vagy mondjuk azt a brazil srácot leigazolni a B-be, aki nemrég főoldali cikkben volt, Endricket.
A teljesítménye szerintem nem zsákbamacska, de kicsit gyanúsan sokat sérült. Súlyos nem volt köztük, de elég gyakran kell kihagynia pár meccset.
Szerintem olvasd el még egyszer amit Andris kolléga írt. Az első bekezdésedben írtakra elég szépen összeszedte, és érthető észérveket hozott fel, miért más SR és a többi említett CSK helyzete.culinho írta: ↑2022.02.11. 11:27:30Andris. Pique fizu csökkentése első körben egy szerződéshosszabbítást jelentett még az előző elnökség alatt, széthúzott fizetéssel. Erre tett rá tavaly nyáron, hogy elsőként belement ennek a csökkentésébe. Ugyanabban az időben, augusztusban megkereste a vezetés a másik három CSK-t is. SR-el hasonlót akartak, mint Pique-val amit Barto alatt csinált, szerződéshosszabbítás révén széthúzni az aktuális fizuját. Ő ebbe nem ment bele. Most persze azt írom, amiket olvastam a Sporton, ha tévedtek, akkor én is rosszul mondom. Tehát olvasni azt lehetett, hogy elsőre nem ment bele. Felmerült a téli átigazolási piac alatt is, hogy újra megpróbálnak vele megegyezni, de nem jött több hír. Én elvárnám egy CSK-tól, hogy elsők között ajánlja fel ilyen téren is a szolgálatát a Klub felé, ha az kéri. Márpedig mindenki tudta, hogy mekkora anyagi gondban vagyunk.
Nicoval kapcsolatban arra gondoltam, hogy SR mindig epizód szereplő volt, most az első számú csere a középpályára (ami Roberto eredeti posztja és minden érkező edző elmondja, hogy most végre ott fogják játszatni, nem szélen) Nico és nehéz elképzelni, hogy ez megváltozna, ha visszatérne Sergi. Új projekt van, toljuk a fiatalokat és bár voltak jó periódusai Serginek, de nagyobb potenciál tűnik a tapasztalatlan Nicoban, mint Sergiben.
Ekkora kiadásba a Coutinho, Dembelé ügy előzménnyel nem mennék bele Laporta helyébe. Óriási a kockázat, és ha bukta van a sráccal teljesítményben, akkor ...visca el barca írta: ↑2022.02.11. 10:50:38Erdekes ez a haaland cikk. 125 millio + az evi 20 millios fizetes (mashol 40et olvastam) az also hangon is egy 200-300 millios projekt. Megmondom en ebbol a penzbol inkabb vennek 3 vedot, meg inteznem a suhancok uj szerzodeset. Lehet tobbre mennenk vele. Marketing ertekben nem tudom hol van a srac, de szerintem nagyon messze egy messi, cr, mbappe, neymar fogattol.