LG írta: ↑2022.02.14. 13:38:34
Szerintem Minguezában még Garciánál is nagyobb százalékban benne van a hiba. És utóbbiban látok inkább esélyt, hogy nyárig még valamilyen szinten összakapja magát.
Na, Minguból egy külön tanulmányt lehetne írni. Kényszerből, de bekerült a csapatba, sőt, Koeman több poszton is számolt vele, eléggé alapember volt. A megítélése is elég változó volt, de összességében inkább pozitív volt, a gyorsasága és harciassága sokaknak tetszett.
Komoly csapatok ellen jött ki a gyengéje, de amúgy Koeman vele számolt és annyira rossz nem volt átlagban. Én Vkp poszton is megnéztem volna, talán ott is kapott volna helyet. A hozzáállása rendben volt, pedig nyilván hozzá is eljutott,hogy a klub nem bízik benne.
Ebben az idényben viszont kifejezetten rosszul játszott, megkockáztatom, rosszabbul tényleg,mint Eric.
Koeman kirúgásakor két ember örömködött a csapatból finoman, de nyilvánosan a neten. Az egyik Puig volt, a másik Mingu.
Na ők azok, akik totál kikerültek a csapatból, (nem mintha Puig közel lett volna előtte).
Ezek után, hogy Mingu milyen védő lenne Xavi alatt, hát érdekes kérdés. Szerintem normál esetben Mingu jobb lenne Ericnél. Garcia jó helyzetből is botrányosakat hibázik, elnyomható stb, a Mingu-Lenglet vonal normál esetben,átlag csapat ellen nem hibázik annyit.