Ne a statisztikából indulj ki. Nálunk a végén ehhez az kellett, hogy mindenki őt várta meg, neki passzolt. A PSGben csak Neymar kivételezik ilyen szinten vele.bence0330 írta: ↑2022.02.15. 22:36:39
Huh, azért messze nem. Nálunk az előző és az azelőtti tavaszi szezonban annyi gólt és gólpasszt kalapált össze, hogy simán behúzta a kanadait mindkétszer. Nálunk félelmetes volt totyogva is. Itt nem... tényleg konkrétan nem volt jó passza, rosszak a labdaátvételei, nem tapad a labda hozzá... szerintem köze nincs ahhoz a játékoshoz, aki egy döbbenetesen jó tavasz után távozott tőlünk.
De összességében nem illik ide. Semelyik csapatnak nem kell 3 ilyen egó. De még kettő is csak ritkán. Szegény Di Maria esélytelen, nyilván csak őt lehetett lecserélni, de az az ember érzése, hogy ha mesterhármast vág, akkor is ő megy le.
De így is, azért ma is majdnem kipsztott három gólpasszt, nem csak rajta múlt.
Szerintem a PSG kb az egyetlen csapat, ahova ezzel a játékkal is beleillik. A cselei jók, futni meg futnak helyette mások.
Lőhetne sok gólt a PSGben is,ha csapatszinten erre mennének, csak nem biztos,hogy pontokban jobban járnának vele.
Na, közben csak megoldotta Mbappe. Ha marad Ancelotti a Realban, szerintem nem jár jól, de a spanyol focinak jót tenne.