Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem maximálisan a csapat érdekeit tartja szemelőtt. A bajnoki topikban leírtam a véleményem a mairól Ferran (és Xavi) kapcsán, nem ismétlem meg most.visca el barca írta: ↑2022.02.20. 18:24:12A jatek minden elemeben rem gyenge ez a pali. Jobb lenne ha xavi a csapat erdekeit tartana szem elott es nem azt h ferran kicsiny lelket istapolgatni kell.
Suarez mellett ott volt két világklasszis (lehetne cicomázni a jelzőt) Neymar és Messi. Simán belefért ha Suarez nem rúgott gólt, másik kéz úriember oldotta a feladatot, de Suarezben ott volt mindig is a gyilkos ösztön, vérbeli 9-es. Ferranban ezt egész egyszerűen nem érzem. Jó játékos, hasznos tagja a csapatnak, de egy támadót a gólok jellemeznek. Hasonlíthatjuk Villához is, de egész egyszerűen én Ferrant nem érzem világklasszisnak.brownieheaven írta: ↑2022.02.20. 14:39:10Pedig teljesen jogos a hasonlat, nekem is pont ez jutott az eszembe a meccs után.
Amikor az uruguayi megérkezett, ugyan adott rögtön az első meccsén egy gólpasszt (itt is tegyük hozzá, hogy egy sima átadás volt, amiből Ney a semmiből lőtt egy gólt), utána egy jó 3 hónapig azért szenvedett itt nálunk. Minden meccsén tök jól mozgott, elvitte Ney meg Messi elöl a védőket, meg helyzetbe is került, de a gólok csak nem akartak jönni, és hatalmasakat összebénázott a kapu előtt. Szerintem nála úgy a 15-ös év elején az Atleti elleni hazai bajnokin szakadt át a gát, utána már kezdte sokkal jobban azt hozni, amit vártunk tőle.
Torres Napoli elleni meccse dettó ugyanez volt, kiváló labda nélküli mozgások, szuperül érkezett meg rendre a kapu elé, majd ott mindig kidurrant.
Ilyen szempontból teljesen jogos dolog emlékeztetni a szurkolókat arra, hogy a nagy Suáreznek sem ment egyből. Nem úgy kell érteni, hogy hozzá hasonlítjuk a Ferrán tehetségét vagy a benne rejlő potenciált, hanem úgy, hogy bőven lehet ebben még.
Pedig teljesen jogos a hasonlat, nekem is pont ez jutott az eszembe a meccs után.
Lehet, hogy igaza van. Először is ő a vezető. Másodszor van rá példa. Ott van Vinicius a Madridban!bence0330 írta: ↑2022.02.18. 16:55:57A főoldali cikkből az idevonatkozó rész:
„Luis Suárezhez szoktuk hasonlítani, akinek az elején szintén nem jöttek a góljai. A Barça címere 2-3 kilóval nehezebb, mint a többi. De boldog vagyok, hogy a csapatban tudhatom, sok boldogságot fog még okozni és gólokat fog lőni. Egész életében lőtte a gólokat és edzéseken is ő szerzi az egyik legtöbbet. Maximálisan bízunk benne, ezek a meccsek nem fogják őt befolyásolni, erről gondoskodom és az edzői csapat is."
Basszus, ez kb a tökéletes nyilatkozat a helyzetben. És szerintem semmi kamu nincs benne, ez a meggyőződése. Pontosan úgy áll hozzá ehhez a meccshez, ahogy kell, és ahogy az a legjobb egy játékosnak egy ilyen rettenetes/balszerencsés meccs után. És kizárt dolognak tartom, hogy közben az öltözőben egész más legyen a dolog.
Én is nagyon bízom a spanyolban, ha a pozitív dolgokat (mozgások, üres helyek támadása) meg tudja tartani, és eljut csak egy közepes helyzetkihasználásig, szerintem is rengeteg örömet fog okozni nekünk. Szerintem csak az idő kérdéses, lehet, hogy 1 hét múlv, lehet, hogy egy hónap múlva jön csak el ez az idő.
Torres abban volt tegnap a legjobb, amit Xavi elvárt tőle, a labda nélküli mozgásban, hogy folyamatosan elmozgatott védőket, megbontva a rendszert, helyet csinálva a többieknek.
Mondjuk nálunk középen elég könnyű "eltűnni". Depay is sokkal aktívabb volt a baloson, mint középen.
Kalapos írta: ↑2022.02.07. 12:55:253,5 meccsen 3 gólpont.
Ha ez nem az, amit hosszú távon elvárunk tőle, akkor kérdem én, mi az?
Prime Messi féle verseny hogy melyik héten lesz dupla melyik héten mesterhármas?
Szálljunk le a földre.
(...)
Az a típus aki mindig odakerül a kapu elé és csinál valamit ami veszélyes.
Tegnap is simán összehozott egy kiállítást amit a bíró benézett, mert piszok gyors és nem tudták fogni, és ezen felül folyton veszélyt jelentett a 16oson belül, ebből van gólpassz is.
Úgy látom elég negatívan állsz az egész csapathoz, pedig sztem az ő esetében ez nem indokolt.visca el barca írta: ↑2022.01.22. 18:46:43Mar csak azert is mert jelenleg nincs jo csapatunk es sanszos h nem sok pluszt tud adni. Egy messi meg egy suarez melle lehet jo lenne, de neki sajnos de jong meg jutgla jutott.
Mar csak azert is mert jelenleg nincs jo csapatunk es sanszos h nem sok pluszt tud adni. Egy messi meg egy suarez melle lehet jo lenne, de neki sajnos de jong meg jutgla jutott.
Nyilván túlzás ez, de én is hasonlóra gondolok. Kérdés akkor valójában a klub mit vár el most egy támadótól. Ha azt,hogy a hátán vigye a csapatot, arra nem Ferran a jó ember és ezt az is tudja,aki optimista vele szemben.visca el barca írta: ↑2022.01.21. 07:08:32Ha ezeket nem varjuk el tole, akkor a maradekot egy 3. osztalyu, b csapatos jatekos is tudja hozni.
A goljanak orulok, szep volt, de kb ennyi ami elmondhato rola, jatekban teljesen nulla volt. Ami még feltunt, hogy rém lassú.