Olcha írta: ↑2022.02.27. 23:07:37
MI VOLT EZ?? Hát kérem szépen. Pedri? Dembelé? Dest? Busquets? De Jong? MINDENKI (sajnos Ferránt kivéve)??
Ez FOCI. Én megőrültem a meccs alatt. Élvezték a Focit, mi pedig a meccset. Gyönyörű szép munka!!!
Az még hagyján, de az egész csapat, és egyénileg is szinte mindenki egyre jobb lett, ahogy haladt az idő... Pedri nyomott egy szürke első félidőt, a másodikban meg varázsolt. És nem ő volt így egyedül...
A cserék szokás szerint mind ültek, jükor, jót, jó helyre. Oké, van is most miből válogatni, de akkor is...
Ha nem vágtunk volna a végére ilyen sokat, én Piquét is jelöltem volna a meccs emberének, de hát így nem volt sok jelentősége.
Kb az én érzéseimet is leírtad, már többedik meccse őrjöngök a képernyő előtt, vagy épp keresem a földön az államat. Sokan hittünk nagyon Xaviban, de tegye fel a kezét, aki ezt várta, ennyi idő alatt, így...
Ha a 3 nagyot valami csoda folytán nem tudnánk megelőzni, szerintem a Betist simán le fogjuk nyomni, ők semmiképp nem fogják tartani ezt az iramot. A Villarreál is kipukkad talán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy