Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát Ezqut télleg ki lehetne már kukázni.dickricsi írta:Én sem értem, miért a falábú Ezqu-t viszik a Nyúl helyett?????
Ez nevetséges!
Lehetne csere kapus is!gejzy10 írta:saviolát mostanában a FIFÁban jobbhátvédként jáccatom.és egész jól teljest ott. de sztem amúgy is jobban ad be mint bármelyik jobbhátvédünk(najó kivéve zambit)...
ha savi mara azt azé nem akarom, h úgy legyen,mint tavaly MAxi...
Jobbhátvédgejzy10 írta:saviolát mostanában a FIFÁban jobbhátvédként jáccatom.és egész jól teljest ott. de sztem amúgy is jobban ad be mint bármelyik jobbhátvédünk(najó kivéve zambit)...
ha savi mara azt azé nem akarom, h úgy legyen,mint tavaly MAxi...
Nem bánnám, ha igazad lenne!Scorpio írta:Saviola maradni fog, szerintem télen lesz a szerződés hosszabbítás!
mértis'?Scorpio írta:Saviola maradni fog, szerintem télen lesz a szerződés hosszabbítás!
Saviolát szerintem sem kellene eladni,de Giuly-t azért nem olyan simán szorítani ki! Tavalyi szezon végétől,elég jó ismét a francia,és sokat köszönhetünk neki!Rapika írta:Én azt hiszem Giuly helyett simán állandó kerettag lehetne a Nyúl!
Széleken is sokat játszott-játszik a válogatottban is!
Kösz az infót! Nem láttam rijkaard arcát a gól után, akkor viszont láttam, amikor Saviola a végén kihagyta azt a nagy helyzetet, hát akkor igencsak fogta a fejét.Boixos írta:nem tudom, láttad-e, h milyen fejet vágott rijkaard a nyúl gólja után? mert vigyorgott, mint a vadalma, de nem tudom, h azért mert annak örült, h a gyerek minden olyan előmeccsen beköszönt, ahol betette, vagy csak kényszeredett volt az öröme, h ezek után mi a túrót csináljon saviolával? amikor a napnál világosabban látszik, h a gyerek bőven elfér a csapatban, ráadásul - ahogy még fél éve nyilatkozta a nyúl -, még a horribilis lóvéjából is engedne a barca kedvéért.
(természetesen a nézők örjöngtektorrent a Barca videók... topikban!)
nem tudom, láttad-e, h milyen fejet vágott rijkaard a nyúl gólja után? mert vigyorgott, mint a vadalma, de nem tudom, h azért mert annak örült, h a gyerek minden olyan előmeccsen beköszönt, ahol betette, vagy csak kényszeredett volt az öröme, h ezek után mi a túrót csináljon saviolával? amikor a napnál világosabban látszik, h a gyerek bőven elfér a csapatban, ráadásul - ahogy még fél éve nyilatkozta a nyúl -, még a horribilis lóvéjából is engedne a barca kedvéért.antiimperialista írta:A Nyúl a Joan Gamperen is betalált, sajnos csak összefoglalóban láttam a gólokat, mert mire a neten rátaláltam a meccsre, már 4-0 volt. Kíváncsi vagyok, milyen őrjöngés volt a góljánál. Rajta mindenesetre látszott, hogy nagyon örül! Régen szerzett már a Nou Campban gólt...
Nem értem, mit nem szeret rajta rijkaard, az előkészületi meccseken az egyik legjobb volt. Most azt nyilatkozta, hogy kitölti a szerződését a csapatnál. Hátha látom még bajnokin vagy a BL-ben a Barcában játszani...
antiimperialista írta:A Nyúl a Joan Gamperen is betalált, sajnos csak összefoglalóban láttam a gólokat, mert mire a neten rátaláltam a meccsre, már 4-0 volt. Kíváncsi vagyok, milyen őrjöngés volt a góljánál. Rajta mindenesetre látszott, hogy nagyon örül! Régen szerzett már a Nou Campban gólt...
Nem értem, mit nem szeret rajta rijkaard, az előkészületi meccseken az egyik legjobb volt. Most azt nyilatkozta, hogy kitölti a szerződését a csapatnál. Hátha látom még bajnokin vagy a BL-ben a Barcában játszani...
Egyszerűen nem fér bele az elképzeléseibe ennyi.Számomra sokkal nagyobb talány Maxi López ő kifejezetten Rijkaard kérésére érkezet a csapathoz, aztán mi lett vele.Saviola jó játékos, egyszerűen nem jött neki össze a BarcávalGame90 írta:Nem hallottam olyat, hogy Saviola régebben összeveszett volna Rijkaard-dal. Akkor meg mi a baja vele? Sokkal jobb, mnt Giuly és Ezquerro.