2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az alap közhely, hogy profiként ott és azt kell játszania amit az edző mond. Azt viszont Traoré tudja, érzi (és Xavi is láthatja edzésen), hogy neki mi a jobb. Vannak szélső támadók akik lubickolnak helycserével, de van olyan is, aki egyszerűen nem érzi jól magát a másik oldalon. Ezzel véletlenül sem arra utalnék, hogy nem lenne jó helycserével, inkább arra, hogy ez nem autómatikus.Barcaforever írta: ↑2022.02.28. 10:04:38hogy Traore átmegy a balosra sokszor jobb lenne neki, ha a jobb lábára tudná cselezni a baloson.
Emlékem szerint Adamai mindenhol és indig jobbszélső volt. De lehet, hogy tévedekbence0330 írta: ↑2022.02.28. 10:37:46Ez utóbbit hiányolom egyedül kb a meccsekből én is. De ha Torrest még mindig erőltetné, akkor is meg lehetne húzni, hisz Torres ott játszott kb mindig, a City előtt pláne, lehet, jobban érezné magát, meg kiszolgálásra fókuszálhatna egy ideig.Barcaforever írta: ↑2022.02.28. 10:04:38Adama milyen irányváltásokat és szlalomokat nyom. Tegnap nem volt szerencséje, de benne van bármikor egy gólpassz a játékában. Egy Adama-Auba-Dembele 3ast is megnéznék, úgy hogy Traore átmegy a balosra sokszor jobb lenne neki, ha a jobb lábára tudná cselezni a baloson.
De elköteleződés nélkül is lehet szerepcsere akár meccs közben is. Traoré annyira más, mint bármelyik másik szélső, amelyik épp játszik a túloldalon, hogy kiváncsi vagyok, mennyire zilálná össze a védőfejeket az egész lekövetése.![]()
1. Ez egy alapvető dolog. Jórészt emiatt is pihentünk sokáig a 8.-9. helyen. Bár Koeman védelmében el kell mondani, hogy jó ideig nem volt csatárunk, Abdetól, Ferrantól és Akhomachtól kellett várni a gólokat. Ha akkor mi kaptuk az első gólt, szinte kizárt volt, hogy fordítsunk. Xavinak már vannak igazi csatárai.vidra írta: ↑2022.02.28. 02:49:44Sok itt az érzelmi drukker. Had jegyezzek meg pár dolgot.
1.Egy ilyen csapat elleni meccs általában sokkal nehezebb az első lőtt gólig, mint utána, mert bunker védekezéssel lehet 0-0-ra játszani, de kiegyenlíteni, vagy fordítani nehezen.
2. Ferran Torres fontos játékos, aki az első gól megszerzéséig rengeteget dolgozott. Ha rá nem lehet számítani a bal oldalon, akkor a védők jobbra húzódnak és nincs gól.
3. Torres gyenge a befejezésekben, ezt az eddigi meccsek alapján már beláthatjuk, viszont jól cselez és jók a lefordulásai.
4. A hurrá optimizmus rendben van a 4-0 eredményre, mert a csapat valóban büntet kinyíló ellenféllel szemben, ami eddig nem volt jellemző, viszont azért rendesen küzdeni kellett az első gólért. Lehet, hogy legközelebb nem sikerül megszerezni és akkor beragad a döntetlen.
+1
Aubameyang nekem teljesen a Henry feelinget hozza. Kicsit öreg, kicsit megfáradt, de nagyon érzi a kaput és fontos gólokat szerez.
Ez utóbbit hiányolom egyedül kb a meccsekből én is. De ha Torrest még mindig erőltetné, akkor is meg lehetne húzni, hisz Torres ott játszott kb mindig, a City előtt pláne, lehet, jobban érezné magát, meg kiszolgálásra fókuszálhatna egy ideig.Barcaforever írta: ↑2022.02.28. 10:04:38Adama milyen irányváltásokat és szlalomokat nyom. Tegnap nem volt szerencséje, de benne van bármikor egy gólpassz a játékában. Egy Adama-Auba-Dembele 3ast is megnéznék, úgy hogy Traore átmegy a balosra sokszor jobb lenne neki, ha a jobb lábára tudná cselezni a baloson.
én is had jegyezzek meg valamit: a drukkolás, szurkolás az szín tiszta emóció - érzelem. lehet véleményt formálni, értékelni ettől elvonatkoztatva is főként olyanoknak akik nem szurkolók, és persze ez nem valami elmarasztalás csak egy módja az ember szórakozásának.vidra írta: ↑2022.02.28. 02:49:44Sok itt az érzelmi drukker. Had jegyezzek meg pár dolgot.
1.Egy ilyen csapat elleni meccs általában sokkal nehezebb az első lőtt gólig, mint utána, mert bunker védekezéssel lehet 0-0-ra játszani, de kiegyenlíteni, vagy fordítani nehezen.
2. Ferran Torres fontos játékos, aki az első gól megszerzéséig rengeteget dolgozott. Ha rá nem lehet számítani a bal oldalon, akkor a védők jobbra húzódnak és nincs gól.
3. Torres gyenge a befejezésekben, ezt az eddigi meccsek alapján már beláthatjuk, viszont jól cselez és jók a lefordulásai.
4. A hurrá optimizmus rendben van a 4-0 eredményre, mert a csapat valóban büntet kinyíló ellenféllel szemben, ami eddig nem volt jellemző, viszont azért rendesen küzdeni kellett az első gólért. Lehet, hogy legközelebb nem sikerül megszerezni és akkor beragad a döntetlen.
+1
Aubameyang nekem teljesen a Henry feelinget hozza. Kicsit öreg, kicsit megfáradt, de nagyon érzi a kaput és fontos gólokat szerez.
Ez már nem hurrá optimizmus. Nem csak becsúszott egy ilyen meccs, hanem ez volt a tendencia egész februárban.vidra írta: ↑2022.02.28. 02:49:444. A hurrá optimizmus rendben van a 4-0 eredményre, mert a csapat valóban büntet kinyíló ellenféllel szemben, ami eddig nem volt jellemző, viszont azért rendesen küzdeni kellett az első gólért. Lehet, hogy legközelebb nem sikerül megszerezni és akkor beragad a döntetlen.
Én tényleg nem akarom őt bántani, de én nem annyira emlékszem, hogy annyira sikeresek lennének a cselei... Csak úgy mint a befejezéseknél, a mezőnyben is nagyon sokszor rossz döntést hoz....(vagy nagyon kiszámítható)
Az még hagyján, de az egész csapat, és egyénileg is szinte mindenki egyre jobb lett, ahogy haladt az idő... Pedri nyomott egy szürke első félidőt, a másodikban meg varázsolt. És nem ő volt így egyedül...
Traorénak sincs, pedig az egyik legjobbunk stabilan. Asszem a kölcsönjátékosoknak nem jár ez a privilégium.
Mindezt egy olyan csapattal amelyik sokáig még rangadót sem tudott megnyerni, erre most végig oktatjuk az Atleti-Valencia-Bilbao-Napoli négyestbence0330 írta: ↑2022.02.27. 22:56:16Hétről hétre folyamatosan elképesztő, amit nyújtunk. A sokoldalúságunk, az egyéni fejlődések, a csapatfejlődések, a passzjáték, minden.
A Reál szerintem már most kollektív módon reszket, főleg, ha belegondolnak, hogy egy félnyomorék, harmadilyen jó csapattal is lejátszottuk már őket a pályáról másfél hónapja.