Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
OKÉ LOS!Los Banditos írta:Kész..Behalt..Ennyi vót.Srácok pls írjátok mitörténik a meccsen!
nekem is ez a bajom a pps-sel!visca el barca írta:az hagyján...az h japanul beszélne nem izgatna...deaz egesz progi japan és semmit nemtok' beizzitani rajta...
az hagyján...az h japanul beszélne nem izgatna...deaz egesz progi japan és semmit nemtok' beizzitani rajta...ozsimiki írta:Figyi,Volumét vedd le,rakj be egy pörgős zenét,és élvezdd a meccset,hidd el nem rossz megoldás!visca el barca írta:kész![]()
mondom ha kanal nem megy szerzek pps-t
van ám. japán nyelvűkész. inkább lemeek egy sörért a krimoba
1 perc tv a neten kb 1 MBSilvanus írta:Srácok! Bocs, ha nagyon hülye a kérdés, de én ehhez nem értek.. szóval: nekem olyan netem van, aminél 1GB letöltésig x forint, 3GB-ig több... és így tovább! No most én még sosem néztem meccset így neten, és nem tudom, hogy ha neten TV-zek órákat, akkor az nem jelent-e folyamatos forgalmat, azaz nem lépem-e túl a határaimat...?! Hogy működik ez a dolog...? Aki ért hozzá, kérem foglalja össze, érthetően! Köszi!
Figyi,Volumét vedd le,rakj be egy pörgős zenét,és élvezdd a meccset,hidd el nem rossz megoldás!visca el barca írta:kész![]()
mondom ha kanal nem megy szerzek pps-t
van ám. japán nyelvűkész. inkább lemeek egy sörért a krimoba
ozsimiki írta:Jelenleg egy nagyon izgalmas 0-0,és leghamarabb 26 perc múlva változhat,mivel akkor kezdődik...vacak írta:Mennyi a meccs?
Valaki közvetítse már a fontosabb eseményeket!!!!!!!!!!
sajnos nincs a közelben éjjel-nappali, így nemozsimiki írta:Figyi: menj el venni chipset éjjel nappaliba,addig lépj ki a kanald+ppstram-ről,és nálam még jobb lesz,ok?roonie írta:már csak egy gond van! kezd elfogyni az a két zacskó chips amit a meccsre vettem!
Jelenleg egy nagyon izgalmas 0-0,és leghamarabb 26 perc múlva változhat,mivel akkor kezdődik...vacak írta:Mennyi a meccs?
hát egyelőre még meglepő módon egyik csapatnak sem sikerült gólt lőnievacak írta:Mennyi a meccs?
Figyi: menj el venni chipset éjjel nappaliba,addig lépj ki a kanald+ppstram-ről,és nálam még jobb lesz,ok?roonie írta:már csak egy gond van! kezd elfogyni az a két zacskó chips amit a meccsre vettem!